Search

Με αποστολή …ανάγκης και πολλές απουσίες στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός!

Με πολλές απουσίες αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό την Ξάνθη ενόψει του ματς της Κυριακής με την τοπική ομάδα.

Ο Εβρίτης προπονητής του “Τριφυλλιού”, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους ξανθιώτες τον τιμωρημένο Ινσούα, τον ανέτοιμο Μολέντο, τους τραυματίες Καμπέσας, Μολίνς, Σιλά, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Κότσαρη, καθώς και τον Κουτρουμπή που δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Χαρακτηριστικό του προβλήματος που υπάρχει στο Τριφύλλι είναι το γεγονός ότι ο 19χρονος εξτρέμ Χρήστος Κουντουριώτης βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας, προκειμένου να συμπληρωθεί 18αδα!

Εκτός 18αδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Ρέις και Στάικος, ενώ για τις ανάγκες του προπονητικού διτέρματος, συμμετείχαν στην προπόνηση οι 18χρονοι Αλέξανδρος Σαντικάι και Εργκίν Μπούτσι.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη, βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας και Κουντουριώτης.

Οι Πράσινοι αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου με πτήση για την Καβάλα, στη συνέχεια θα μεταβούν οδικώς στην Ξάνθη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση σε γήπεδο της πόλης.

Share it