Search

Δύο δυαδούλες για ταμείο…!

Δύο δυαδούλες είναι η σημερινή επιλογή απ’ το Ποντάρω Δέλτα και το SportsAddict, αγαπητοί φίλες και φίλοι, οι οποίες δίνουν μία απόδοση κοντά στο 4.

Ξεκινάμε με την πρώτη δυάδα, που περιλαμβάνει ματς απ’ τα πρωταθλήματα της Αγγλίας.

Ξεκινώντας απ’ την Λιγκ 1, Γουίμπλεντον και Γουίγκαν κυνηγάνε τους βαθμούς στο μετταξύ τους ματς, έχοντας διαφορετικό στόχο η καθεμία. Η Γουίμπλεντον να παραμείνει -έστω και οριακά- πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και η Γουίγκαν να εδραιωθεί στην κορυφή. Η Γουίμπεντον παρόλο που έχει μία απ’ τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, εντός έδρας καταφέρνει και σκοράρει συνήθως. Προσμετρώντας αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με την πολύ καλή επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων αλλά και την υψηλή απόδοση του G/G, θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο, όπως φυσικά και το over 2,5 που πληρώνει 2,20.

Στα γκολ ποντάρουμε και στο άλλο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο over 2,5 τέρματα στην αναμέτρηση της Ίπσουιτς με τη Ρέντινγκ. Τα 3 συνεχόμενα εντός έδρας over της Ίπσουιτς μαζί με τα 4 συνεχόμενα εκτός έδρας της Ρέντινγκ, μαζί με την ιδιαίτερα υψηλή επίδοση του συγκεκριμένου σημείου, μας οδηγούν να το επιλέξουμε με “κλειστά μάτια”.

Η δεύτερη δυαδούλα περιλαμβάνει ένα παιχνιδάκι απ’ το Σαμπιονά και ένα απ’ την Τζούποτερ Λιγκ.

Η καλή και φέτος Ρεν υποδέχεται την πανίσχυρη και χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα Παρί. Ένα γκολ τουλάχιστον πιστεύουμε πως μπορούν να βάλουν οι γηπεδούχοι, στην όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα των πρωταθλητών. Η Ρεν έχει 5 σερί νίκες στο “σπίτι” της (4 πρωτ. 1 κύπελλο) και γενικά καταφέρνει και βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Παρί εκτός έδρας να μην έχει κρατήσει σε πολλά παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, δεχόμενη γκολ ακόμη και κόντρα σε ποιο αδύναμες αντιπάλους απ’ τη σημερινή.

Στο Βέλγιο, Σταντάρ και Γκενκ κοντράρονται στην έδρα της πρώτης με φόντο τις θέσεις της πρώτης εξάδας. Το over 2,5 προσφέρεται σε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις, που “βγάζουν μάτι” και δεν μπορούσαμε να τις προσπεράσουμε. Τα όβερ της γηπεδούχου φέτος μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά δεδομένου πως θα συμβάλει και η Γκενκ με τέρμα(τα) τότε, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να (καλο)πληρωθούμε αυτό το οβεράκι.

Share it