Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 11η Αγωνιστική-Pre Game (14:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! Τελευταία αγωνιστική σήμερα τόσο του πρώτου γύρου όσο και του 2017 και μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής το πρωτάθλημα αρχίζει να αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο και πολυαναμενόμενο ντέρμπυ μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της Δόξας Γρατινής. Και τα υπόλοιπα παιχνίδια ωστόσο παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον με το SportsAddict να σας βάζει από νωρίς στο κλίμα και να σας μεταφέρει το μεσημέρι λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση, έξυπνες και φθηνές λύσεις ,για όλα τα προβλήματα! Κομοτηνή Στίλπ. Κυριακίδη 9!

Την περασμένη αγωνιστική η Ελπίδα Σαπών πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Δόξα Γρατινής, ενώ νικηφόρα συνέχισαν και οι Ίασμος και Κόσμιο που πλησίασαν την κορυφή. Ο Κομψάτος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, ο Σώστης επέστρεψε στις επιτυχίες και η Ξυλαγανή με την Μεσσούνη αναδείχθηκαν ισόπαλες. Μπορείτε να θυμηθείτε τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική, την τρέχουσα βαθμολογία, αλλά και τους πρώτους σκόρερ μετά από δέκα αγωνιστικές!

Επίσης να θυμίσουμε πως μεσοβδόμαδα είχαμε και τους επαναληπτικούς των “8” του Κυπέλλου με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους και να κερδίζουν την πρόκριση.

Πάμε σιγά σιγά να κάνουμε μια πρώτη ανάγνωση των σημερινών αγώνων ξεκινώντας από τον αγώνα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τον Ορφέα Στρύμης. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών. Για το τελευταίο ματς της χρονιάς οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, πέραν του Αθανασιάδη που θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα και του Πυλαρινού που έχει ξεκινήσει αποθεραπεία. Από την άλλη ο Ορφέας θα έχει αρκετές απουσίες με τους τραυματίες Πολυχρονίδη, Μαυρόπουλο, Νεστορίδη και Παπαθέο, αλλά και τους Δάλκο και Μακρή που θα απουσιάσουν για προσωπικούς λόγους, να μην δίνουν το παρών.

Στο γήπεδο του Σώστη, η Μεσσούνη θα αντιμετωπίσει τον Κομψάτο Πολυάνθου. Το είχαμε αναφέρει πως το γήπεδο των μπλε βρίσκεται πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση και αποτελεί ερωτηματικό το αν και πότε θα ξαναγωνιστεί η ομάδα εκεί. Ντέρμπυ ουραγών το συγκεκριμένο ματς με τον νικητή να βγαίνει διπλά κερδισμένος, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Για τους τυπικά γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σκαμνός και ο Κούσανδας, ωστόσο αναμένεται να ενισχυθούν με παλιούς γνώριμους, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω σπουδών, ενώ από την άλλη ο Κομψάτος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Φλωροκάπη και Ντράτση.

Η Ελπίδα Σαπών υποδέχεται την Δόξα Σώστη σε ένα ματς που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό. Αμφότερες αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από τον θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η μεν Ελπίδα που πήρε το διπλό με την Γρατινή, θα παλέψει και σήμερα για την νίκη αναμένοντας παράλληλα και καλά νέα από τον Ίασμο, ενώ η Δόξα Σώστη επιθυμεί να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Για τους γηπεδούχους πέραν των Ερκάν και Παπαδόπουλου θα απουσιάσει ο Πασσάς, ενώ η Δόξα δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Λάβδα και Καραγεωργόπουλο, με τον Καλοδημίδη ωστόσο να επιστρέφει στην αποστολή.

Στο Κόσμιο ο τοπικός ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι μετά την βαριά ήττα για το Κύπελλο επιθυμούν μια καλή εμφάνιση προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ωστόσο για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσουν και τις απουσίες τους, εκ των οποίων οι Δανίδης, Βοργιατζίδης, Χατζητουλούσης και Γιαπρακτσής αλλά και το εμπόδιο του Ορφέα. Η ομάδα της Ξυλαγανής γλύτωσε τον βαθμό της ισοπαλίας την τελευταία στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την έκτη Δόξα Σώστη και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Και πάμε στον Ίασμο. Στο σπουδαίο σημερινό ντέρμπυ ανάμεσα στον Μέγα και την Δόξα Γρατινής. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέμεναν από την αρχή της χρονιάς πως και πως αυτό το παιχνίδι και να που έφτασε η στιγμή να δούμε, αν το τέλος του 2017 θα βρει τέσσερις ομάδες σε απόσταση δύο βαθμών, ή η Δόξα θα καταφέρει να διατηρήσει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα κατακτώντας το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα οι πρωτοπόροι θα παρουσιαστούν μετά από αρκετό καιρό πάνοπλοι, αφού στην σημερινή αποστολή θα βρίσκεται και ο στόπερ Παπαδόπουλος. Από την άλλη για τον Μέγα δεν θα αγωνιστεί ο Βιόπουλος, ο οποίος αποκόμισε μια θλάση από τον αγώνα Κυπέλλου, θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες και σήμερα θα κοουτσάρει την ομάδα μόνο από τον πάγκο. Αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο του Ιάσμου και όλοι ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Τέλος η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι που έχουν πραγματοποιήσει μια άκρως ικανοποιητική πορεία στον πρώτο γύρο θα έχουν αρκετές απουσίες σήμερα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Μουρατίδης, Κεφής, Κοκολάκης, Δημηνάς, Λεβέντης, Τοτονίδης και Κουρκουλής. Από την άλλη ο Σπάρτακος θα διεκδικήσει μία ακόμη νίκη για το κλείσιμο του πρώτου γύρου, χωρίς τους Γρίβα και Τσαγκαλίδη, με τον δεύτερο να είναι τραυματίας.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 14:45 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Στρύμης

ΑΟ Μεσσούνης-Κομψάτος Πολυάνθου

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ορφέας Ξυλαγανής

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Γρατινής

Αναγέννηση Παγουρίων-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Share it