Search

Τζατζανάς-Γκουτσίδης σημειώσατε Χ

Ισόπαλος με 0-0 έληξε ο αγώνας του Εδεσσαϊκού με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Το SportsAddict βρέθηκε στο γήπεδο της Έδεσσας “Φόρης Γιεντζής”, όπου και παρακολούθησε ένα πολύ ωραίο ματς, στο οποίο τέθηκαν αντιμέτωποι δύο Θρακιώτες, που στο παρελθόν ήταν συμπαίκτες, τόσο στην Μεσσούνη όσο και στον Πανθρακικό. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζατζανά που αγωνίζεται στον Εδεσσαϊκό και αξίζει να σημειωθεί πως, έχει καταγωγή και από την Έδεσσα και είναι εγγονός δεύτερης γενιάς, μιας από τις δόξες του Εδεσσαϊκού, Φόρη Γιεντζή, του οποίου το όνομα έχει και το γήπεδο της ομάδας, αλλά και τον Γιώργο Γκουτσίδη που αγωνίζεται φέτος πλέον στον Ηρακλή και ενισχύει τις προσπάθειες του Γηραιού για την επάνοδό του.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ηρακλής ήταν αρκετά απειλητικός στο πρώτο μέρος, με την αμυντική γραμμή του Εδεσσαϊκού ωστόσο να λειτουργεί αρμονικά και να διατηρεί το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, εκμεταλλεύτηκαν, εν μέρει, το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο τελευταίο τέταρτο και μάλιστα έχασαν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Σκαθαρούδη στο 86′ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βοσνιάδη, από θέση τετ-α-τετ.

Όσο για την μάχη των δύο Κομοτηναίων, ο Γκουτσίδης, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, αγωνίστηκε αρχικά στον άξονα όπου και φάνηκε απειλητικός αρκετές φορές, ωστόσο με την συμπλήρωση 20 λεπτών, μετακινήθηκε στο δεξί άκρο, “πέφτοντας πάνω” στο μαρκάρισμα του Τζατζανά, ο οποίος τον περιόρισε αρκετά και ήταν σχεδόν αλάνθαστος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το SportsAddict συγχαίρει τους δύο συντοπίτες μας για την προσπάθειά τους και τους εύχεται να παραμείνουν βασικά και αναντικατάστατα μέλη στις ομάδες τους, προκειμένου να τις βοηθήσουν στην επίτευξη των φετινών τους στόχων.

Share it