Search

Οι διαιτητές στα ντέρμπι κορυφής του σαββατοκύριακου για τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη!

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας της Ξάνθης για τις ομάδες που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Η Κ-20 και η Κ-17 αγωνίζονται εντός έδρας το Σάββατο, ενώ την ίδια μέρα εκτός έδρας αναμέτρηση έχει η Κ-15.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Νέων του Κώστα Προδρομίτη στις 12:00 το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού που είναι 1η στον βαθμολογικό πίνακα στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Η 5η της βαθμολογίας Ξάνθη θέλει να «κλείσει» με νέα νίκη την πορεία της στον α’ γύρο και να μεγαλώσει την συγκομιδή των 25 βαθμών που έχει, ενώ οι «πράσινοι» με τους 33 πόντους είναι στο +5 από τους άμεσους διώκτες τους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Εξίσου σημαντικό παιχνίδι, δίνει στις 14:15 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η εφηβική ομάδα του Κώστα Μπεδρελή. Η Κ-17 της Ξάνθης που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου με 25 βαθμούς, υποδέχεται την αντίστοιχη της Λάρισας που είναι στην 3η θέση με 20 πόντους, μετά από 11 αγώνες. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Βασίλης Χορόζογλου και βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-15 της Ξάνθης επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το ρεπό της την προηγούμενη εβδομάδα και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο Lolas την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στον Β’ Όμιλο. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Χρήστος Τσαλουχίδης με βοηθούς τους Μαυρίδη και Λαγκουβάρδος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Share it