Search

Με δύο απουσίες και επιστροφές κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα ο Άρης Αβάτου!

Με δύο σημαντικές επιστροφές αλλά και δύο απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Αβάτου για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο γήπεδο της Φελώνης(15:00).

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης ειδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Δόντσο να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να τίθεται στην διάθεση του για το σπουδαίο ματς με τον πρωτοπόρο, παιχνίδι στο οποίο υπολογίζει και τον Γιώργο Ψεμματά που εξέτισε.

Εν αντιθέσει παραμένει στα πιτς ο Νίκος Μελισσόπουλος, ενώ δεν μπορεί να αγωνιστεί και ο Πάρης Κοτόπουλος που με την κίτρινη που είδε στο Διδυμότειχο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Με το φινάλε της προπόνησης ο τεχνικός του Άρη ενημέρωσε πως όλοι οι παίκτες θα είναι στην αποστολή της ομάδας, στον καφέ και την παρουσία στο γήπεδο, εκεί οπού θα ανακοινώσει την 18αδα.

Πέρα απο τα αγωνιστικά στην ομάδα της Ξάνθης περιμένουν με ενδιαφέρον το παιχνίδι του Σαββάτου, οπού αναμένουν και πολύ κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου της Φελώνης, ευελπιστώντας να ολοκληρώσουν το 2017 με μια σημαντική νίκη.

Share it