Search

Διεθνές τουρνουά διοργανώνει ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Θράκης!

Διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Θράκης και την συμμετοχή έξι ομάδων από Ελλάδα και Βουλγαρία διοργανώνει ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων!

Η συγκεκριμένη διοργάνωση λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά, έχει απώτερο σκοπό να καθιερωθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης και είναι προπομπός ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά που σχεδιάζεται και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και μεθαύριο Κυριακή, λαμβάνουν μέρος οι ομάδες του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, του Ολυμπιακού Κομοτηνής, του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, της Βάρνα (Βουλγαρία) και του Άρδα Κίρτζαλι. Περιλαμβάνει αγώνες δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα αθλητών γεννημένων εν έτι 2004-2005 και 2006-2007, όλοι οι οποίοι διεξάγονται στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες μεταξύ της Βάρνα και του Ποντιακού. Συγκεκριμένα στις 16:00 θα γίνει ο αγώνας των ηλικιών 2004-2005 (11χ11), ενώ στις 17:00 το παιχνίδι των ηλικιών 2006-2007 (9χ9).

Share it