Search

Έκτακτη επιχορήγηση απο τον Υφ. Αθλητισμού δίνει λύσεις σε προβλήματα στο Πανθρακικό Στάδιο!

Μία έκτακτη επιχορήγηση ύψους 22.000 ευρώ έρχεται να δώσει λύσεις σε προβλήματα στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Σε απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια, μπήκε η υπογραφή του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για την εκταμίευση του ποσού των 37.000 ευρώ προς το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Οι 15.000 ευρώ, όπως αναφέρει στο σχετικά θέμα στην Εφημερίδα “Χρόνος” η Δήμητρα Συμεωνίδου, αφορούν την τρίτη δόση της τακτικής επιχορήγησης για το 2017 με το ποσό αυτό να κρίνεται απαραίτητο για τα λειτουργικά έξοδα του Σταδίου, ενώ εγκρίθηκε και ένα επιπλέον ποσό 22.000 ευρώ. Πρόκειται για ποσό που είχε ζητήσει με επίσημο αίτημα της  ήδη από την περασμένη άνοιξη η διοίκηση του Σταδίου, αλλά η έγκρισή του καθυστερούσε.

Κατόπιν πιέσεων και σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο υφυπουργός κος Βασιλειάδης στο Πανθρακικό Στάδιο στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου δόθηκε το πράσινο φως στην εκταμίευση της έκτακτης επιχορήγησης. “Σε μία αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού μας είχαμε ζητήσει άλλες 22.000 ευρώ για να ολοκληρώσουμε το αλεξικέραυνο, κάποιες εργασίες στα εξωτερικά γήπεδα του μπάσκετ, κάποιες παρεμβάσεις στον φωτισμό αλλά και στην ασφάλεια του σταδίου. Απλώς επισπεύτηκαν οι υπογραφές μετά από πίεση προς τον υφυπουργό, λέγοντας του ότι το θέμα είχε βαλτώσει και τον παρακαλέσαμε να υπογράψει την αναπροσαρμογή”, μας πληροφορεί ο πρόεδρος της διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου Γιώργος Μαυρίδης. Τα χρήματα της έκτακτης επιχορήγησης θα χρησιμοποιηθούν, κυρίως, για τη βελτίωση των επιφανειών στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, θα αλλάξουν οι μπασκέτες και ο φωτισμός.

Εκκρεμεί αίτημα επιχορήγησης 55.000 ευρώ για τα γήπεδα τένις

Επίσης εκκρεμεί έργο προϋπολογισμού 55.000 ευρώ που έχει ζητήσει η διοίκηση του Πανθρακικού για τη βελτίωση των επιφανειών των τεσσάρων γηπέδων τένις. “Τα χρήματα αυτά από πέρσι έχουν εγκριθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όμως εκκρεμεί και δεν έχει ακόμα προκηρυχτεί το έργο για την επιδιόρθωση των γηπέδων”, σημειώνει ο κος Μαυρίδης. Το παραπάνω είναι σε γνώση του υφυπουργού Αθλητισμού από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή.

Share it