Search

Λεύκη ισοπαλία με αρκετές αλλαγές ενόψει Ορφέα Ξάνθης, η Καβάλα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας

Με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της η Καβάλα έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων του Γιώργου Τουρασανίδη(πρώην Σιδηροχωρίου), στον πρώτο ματς των δύο στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης προφύλαξε σχεδόν όλους τους βασικούς ενόψει Ορφέα Ξάνθης. Χρησιμοποίησε μόνο τον Παπαστεριανό που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας με τον Μ. Α Καρπερής ενώ ακόμη Παυλίδη, Αδαμάκη, Σέχου  που ήταν επίσης στο αρχικό σχήμα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στον άλλον ημιτελικό ο Βύρωνας με γκολ που πέτυχε ο Ιάσων Παντελίδης κέρδισε με 1-0 τον Βρασίδα στο Βερούλειο. Η ομάδα της Περάμου έχασε πέναλτι με τον Παντίδη.

Το παιχνίδι, όπως αναφέρει στην proininews.gr ο Τάσος Πατσίδης παρουσίασε ενδιαφέρον ενώ υπάρχει επαναληπτικός. Πάντως ο Ανυφαντάκης ίσως να περίμενες περισσότερο όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Στο Α` μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις. Ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 15` σε μαρκάρισμα του Χατζηκυριάκου από τον  Γκούτσε. Στο 25` μια παράλληλη σέντρα του Ζαρωτιάδη πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους Αδαμάκη, Προβατίδη και ένα καλό σουτ του Θωμαϊδη στο 38` κατέληξε άουτ.

Στο β` μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ στο 55` με κεφαλιά του Σολακίδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  Στο 58` ο Χατζηκυριάκου έκανε το σουτ για να απομακρύνει έξοχα ο Κυφωνίδης και στη συνέχεια αστόχησε ο Προβατίδης.  Από το 80` έως το 90` ο ΑΟΚ είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 86` από ωραία προσπάθεια του Αδαμάκη, ο Μπλιός αστόχησε από κοντά. Στο 88` από ωραία πλάγια προσπάθεια του Χατζηκυριάκου, δεν πρόλαβε τη σέντρα σε κενή εστία ο Προβατίδης και στο 90` από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Προβατίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε έσωσε με τα πόδια ο Κυφωνίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας.

Οι συνθέσεις.

Μ. Α Αντιφιλίππων: Κυφωνίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης, Μπουνταγκίδης, Σολακίδης, Γκούτσε, Τελίδης 60` Αμιάδης, Μιχαηλίδης, Σαουλίδης 86` Παλληκαράς, Παπουτσής 85` Σακόπουλος, Θεοδοσιάδης 73` Βακιρτζής.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ζαρωτιάδης, Τσακιρίδης, Παπαστεριανός, Σέχου, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Θωμαϊδης 80` Μπλιός, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Προβατίδης.

Share it