Search

Ο Ορέστης τη νίκη, ο Εθνικός τα παράπονα για τη διαιτησία (photos)

Τον Ορέστη Ορεστιάδας βρήκε νικητή το τέλος του ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με την ομάδα του Βορείου Έβρου να επικρατεί 2-1 και να μένει μόνη 2η στη βαθμολογία και στο -1 πια από την κορυφή.

Το κρύο αρκετό, αλλά οι συνθήκες για να παιχτεί ποδόσφαιρο ήταν αρκετά καλές στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ.

Στο 13′ ο Ζέλεφ έκανε το 1-0 για τη ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη, αλλά ο Γκαϊδατζής στο 33′ έφερε το ματς στα ίσια για τον Εθνικό. Στο 85′ ο Οτέμπερης ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους γηπεδούχους, με τον Εθνικό πάντως να έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τη φάση του 90′ στην οποία διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Δεδελούδη. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε ο Γκαβανόζης με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Σουβαρά.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά (61′ Οτέμπερης), Ρουσσίδης, Οικονόμου, Πετρόπουλος, Ζότεφ, Ζέλεφ (80′ Καρασμανάκης), Παρασκευάς (81′ Τζουμακίδης), Δαρβούδης (83′ Κόκκινος), Τσιτσκάρης, Ντινούδης.

Εθνικός Αλεξ/πολης (Παπαράδης): Κυριακίδης, Δορουγιδένης, Ράλλης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Τσαχιρίδης, Γκαβανόζης, Κούπας (73′ Δεδελούδης), Γκαϊδατζής, Σιμιτσάκης (85′ Αγοράκης), Καρακασίδης (60′ Τζελέπης).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Κίτσος Κ., Γεωργακούδης

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it