Search

Μάχη για την πρώτη θέση στους σκόρερ της Α’ κατηγορίας! Οι 11 τοπ σκόρερ και αυτοί ανά ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης!

Με το φινάλε της 10ης αγωνιστικής τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, που βρίσκεται δύο στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Εν αντιθέσει με το πρωτάθλημα μεγάλη μάχη γίνεται για την πρωτιά στους σκόρερ οπού στην κορυφή ισοβαθμούς οι Γιάννης Χριστοφορίδης, Γιώργος Κριεζής και Αμέτ Αχμέτογλου που έχουν σημειώσει απο 8 τέρματα, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και οι υπόλοιποι που συνθέτουν την πρώτη εντεκάδα των σκόρερ.

Σε αυτό φυσικά συνετέλεσε το γεγονός πως φέτος παρακολουθούμε ένα απο τα πιο παραγωγικά πρωταθλήματα με αρκετά τέρματα να έχουν σημειωθεί στις πρώτες 10 αγωνιστικές, με την Ασπίδα Ξάνθης με τα 24 τέρματα που έχει πετύχει να διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα(2 γκολ παθητικό) της κατηγορίας, ενώ απο κοντά βρίσκονται Άρης Πετεινού και Ηρακλής Ζυγού με 22 τέρματα και ο Αστέρας Μαγικού με 21.

Ενώ άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως τρεις ομάδες έχουν απο τους πιο πολλούς σκόρερ στην κατηγορία, καθώς Ασπίδα Ξάνθης, Άρης Πετεινού αλλά και ο Άτλας Σελίνου διαθέτουν 9 διαφορετικούς σκόρερ ενώ ακολουθεί με 8 η Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία μετά απο 10 αγωνιστικές στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΔΩ

Αναλυτικά οι 11 πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος:

8 γκολ: Γιάννης Χριστοφορίδης(Ασπίδα Ξάνθης), Γιώργος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού), Αμέτ Αχμέτογλου(Κεντητή)

7 γκολ: Χρήστος Ξανθόπουλος(Αστέρας Μαγικού), Εγιούπ Χατζηχασάνογλου(Εχίνος Σπορ),

5 γκολ: Ανδρέας Δασκαλάκης(Άρης Πετεινού), Αντώνης Τσακιρούδης(Άρης Πετεινού), Γαβριήλ Καμπουρίδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Βλάσης Μακρίδης (ΑΟ Βιστωνίδα),  Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ), Παναγιώτης Κατσιλίδης(Απόλλων Ξάνθης)

Οι πρώτοι σκόρερ ανά ομάδα:

Ασπίδα Ξάνθης(Γ. Χριστοφορίδης 10), Άρης Πετεινού(Αν. Δασκαλάκης, Αν. Τσακιρούδης  5), Αστέρας Μαγικού(Χρ. Ξανθόπουλος 7), Ηρακλής Ζυγού(Γ. Κριεζής 8), Απόλλων Ξάνθης(Π. Κατσιλίδης 5) Αναγέννηση Θαλασσιάς (Στ. Βασιλειάδης 4), ΑΟ Βιστωνίδα(Γ. Καμπουρίδης, Βλ. Μακρίδης 5), Εχίνος Σπορ(Εγ. Χατζηχασάνογλου  7), Ερμής Μάνδρας (Αχ. Λαμπριανίδης, Δ. Σίμος 3), Άτλας Σελίνου(Ντόκο 4), ΑΕ Ξάνθης(Δ. Ξανθόπουλος, Καρυπίδης  3), Κεντητή(Α. Αχμέτογλου 8), Νέστος Κύρνου(Τερίφογλου, Μουζαφέρογλου, Ιμπράμογλου 1)

Υπενθυμίζουμε πως κάθε Κυριακή μπορείτε να ενημερώνεστε live για την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης μέσα από το SportsAddict!

Share it