Search

Τέλος ο Βούλιτς από τον Απόλλωνα, προ των πυλών ο Παράσχος χωρίς όμως Γκουτσίδη!

Ο Ζόραν Βούλιτς στη συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Απόλλωνα, ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας. 

Ο Κροάτης τεχνικός είχε συνάντηση κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας με την διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας, η οποία τον ενημέρωσε πως απόφασή της είναι να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Στον Βούλιτς καταλογίζονται σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο διαχείρισης των αγώνων αλλά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, τα οποία δεν της έχουν επιτρέψει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μοιάζει θέμα ωρών, με το μόνο που απομένει για να διευθετηθεί είναι η αποζημίωση που θα πάρει ο Κροάτης.

Φυσικά, στον Απόλλωνα έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους για τον διάδοχο του Βούλιτς και η αλήθεια είναι πως είχαν έτοιμη την λύση εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τα ηνία των «κυανόλευκων».

Εφόσον συμβεί αυτό, ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Αυτή τη φορά, πάντως, φαίνεται πως ο Παράσχος δεν θα έχει μαζί του τον Κομοτηναίο άμεσο συνεργάτη του, Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή στον Παναιγιάλειο.

Share it