Search

Pre Game: Γ’ Εθνική – 9η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται η δράση στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται με πολύ σημαντικά και ενδιαφέρονται παιχνίδια στο μενού της σημερινής ημέρας.

Το ενδιαφέρον για τις ομάδες της Θράκης στρέφεται κυρίως σε Διδυμότειχο και Κομοτηνή οπού έχουμε Θρακιώτικα ντέρμπι. Στο Διδυμότειχο ΑΕΔ και Άρης Αβάτου που ισοβαθμούν στους 12 βαθμούς, παιχνίδι στο οποίο η ΕΠΟ διόρθωσε την παρολίγον γκάφα της(θυμηθείτε ΕΔΩ) ενώ η διοίκηση της ΑΕΔ προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου/Ορεστιάδος & Σουφλίου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Πολύ κομβικό για την μάχη της παραμονής παιχνίδι θα γίνει στην Κομοτηνή με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα να υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης που ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθει. Δύσκολη έξοδος έχει μπροστά της η Δόξα Προσκυνητών που ταξιδεύει στο Οφρύνιο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αετό.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου επικράτησε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου. Με το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Νέστου με την Ελπίδα Σκουτάρεως στην Χρυσούπολη να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το εκτός έδρας παιχνίδι της Καβάλας στην Ηράκλεια κόντρα στην Καρπερή.

To pre game όπως και τη live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι αποστολές των ομάδων της Θράκης για τα σημερινά ματς:

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict με την ζωντανή μετάδοση των αγώνων να ξεκινά απο τις 14:00, μια ώρα δηλαδή πριν να δοθεί η σέντρα:

ΑΕ Διδυμοτείχου – Άρης Αβάτου
Διαιτητής: Δρακίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Γκιόση, Δανδανίδης (Θράκης)

Απόλλων Παραλιμνίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξάνθης
Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Αετός Ορφανού – Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητής: Στόλης (Σερρών)
Βοηθοί: Καμπούρης, Αναστασιάδης (Σερρών)

Νέστος Χρυσούπολης – Ελπίδα Σκουτάρεως
Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Χουσείν Κούλα, Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης)

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – ΑΟ Καβάλας
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Κεσίσογλου, Δεμερτζής (Πέλλας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Share it