Search

Τα «ευχαριστώ» των Μιχαλεντζάκη & Καρυπίδη που φτάνουν το βράδυ του Σαββάτου Αλεξανδρούπολη!

Τους ανθρώπους, τις ομάδες και τους χορηγούς που τους στήριξαν στην προσπάθεια τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ του Μεξικού, ευχαρίστησαν μέσα από τις σελίδες τους στο facebook οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης & Δημήτρης Καρυπίδης.

Οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές προσγειώνονται στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όπου θα τους υποδεχθεί ο κόσμος της πόλης, ενώ στη συνέχεια για τον Μιχαλεντζάκη θα ακολουθήσει και υποδοχή στην γενέτειρα του τις Φέρες.

Το ευχαριστήριο post του Μιχαλεντζάκη: 

 

Χρυσό μετάλλιο 100μ. Πεταλουδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικο
(World para-swimming championship Mexico 2017)
Αφιερωνω αυτην την νικη στα ιδιαίτερα πρόσωπα που με έκαναν και φέτος να τιμω την χώρα μου ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να πραγματοποιώ τα ονειρα μου, ετσι ωστε να δω οτι οντως μπορουν να πραγματοποιηθούν!! Αυτο ειναι ενα αποτελεσμα που ηρθε με πολυ δουλειά, οχι μονο δικη μου αλλα και μιας ομαδας κρυφών προσώπων οπου αρχηγός αυτής της ομαδας ειναι ο προπονητης μου Tasos Kallitsaris
@owlclothes @dasteri @eevros @ktelevrou Dimitris Antonakakis Kostas Kettas Deligeorgis Konstantinos ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΓΟΡΑΚΗΣ @fitnessmarket @energygym +εμπορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης Φουντουκίδης Ιωάννης

Τελος ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Δημο Αλεξανδρούπολης και στην συνεταιριστική τράπεζα Εβρου οπου έπαιξαν σημαντικό ρολο σε αυτην την επιτυχια καθώς κάλυψαν τα εξοδα του προπονητη μου!!

Σας ευχαριστω πολυ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Το ευχαριστήριο post του Καρυπίδη:

Μία ακόμα μοναδική εμπειρία έφτασε στο τέλος της. Το αποτέλεσμα ήταν δύο Ασημένια Μετάλλια σε αντίστοιχους τελικούς στα 50μ & 100μ ύπτιο…! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ´όλα τον προπονητή μου, ο οποίος είναι δίπλα σαν προπονητής, πατέρας και φίλος! Την οικογένεια μου και τους φίλους μου που στηρίζουν όλη αυτήν την δύσκολη προσπάθεια και φυσικά όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα…! Δίπλα μου σε όλη την προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το γυμναστήριο @ensomatiaxd με τον Μιχάλη Κατσούλη τον γυμναστή μου…! Η @garmingreece με εξαιρετικό εξοπλισμό της και με την συνεχή στήριξη προσέφερε και θα προσφέρει τα μέγιστα στους επόμενους αγώνες μου και φυσικά η @wheelrehabilitation που φροντίζει την σωστή λειτουργία του αμαξιδίου μου και είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια…! Ο σύλλογος μου «Ηρόδικος» είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή και προσπάθεια όπως επίσης και ο δεύτερος σύλλογος που ανήκω, ο «ΟΦΘΑ» που με δέχτηκε από την πρώτη στιγμή στην οικογένειά του..! Να πραγματοποιείτε τα όνειρα σας γιατί όλα ξεκινάνε στην ζωή από ένα ΟΝΕΙΡΟ…! Σας ευχαριστώ..!

Share it