Search

Πάτησε ξανά κορυφή ο Ολυμπιακός με άνετο διπλό στο Αγρίνιο, νίκη πεντάδας του Πανιωνίου που βύθισε Πλατανιά

Πέρα απο το παιχνίδι της Ξάνθης με την Λάρισα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League περιελάμβανε ακόμη δύο αναμετρήσεις που έφεραν αλλαγές κυρίως στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός πέρασε με εμφατικό τρόπο κερδίζοντας με 4-1  τον Παναιτωλικό, χάρις τα τέρματα των Κώστα Φορτούνη(2), Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ούρος Τζούρτζεβιτς, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ένγχελς. Με αυτό το αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και περιμένοντας το ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα την Δευτέρα, ενώ οι Αγρινιώτες έμειναν στους 14.

Νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τέρματα των Σπυριντόνοβιτς και του Γκοϊατά κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του Πλατανιά που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ενσικούλου. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μανώλη Σιώπη φτάνει τους 22 βαθμούς και  στρογγυλοκάθισε στην 5η θέση ενώ ο Πλατανιάς έμεινε τελευταίος με μόλις 6 βαθμούς.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η Ξάνθη είχε τις φάσεις, και δύο δοκάρια, όμως στο 94′ ο Κριζμάν χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 17 βαθμούς στην 7η θέση.

Share it