Search

“Αυτοκτονία” της Ξάνθης στην Λάρισα με γκολ στο φινάλε! “Έσπασε” τα δοκάρια ο Γέντρισεκ

Ήττα σοκ για την Ξάνθη στην Λάρισα, με τους Θρακιώτες να έχουν δύο δοκάρια με τον Γέντρισεκ και αρκετές στιγμές, όμως ένα γκολ του Κριζμάν στο φινάλε, σε μια φάση που ξεκινά απο υποψία για χέρια του Περόνε, έδωσε τη νίκη στην ΑΕΛ που έπιασε στους 17 την Ξάνθη.

Για να έρθει, πάντως, η νίκη για τους γηπεδούχους έπρεπε να τους… χαμογελάσει και η τύχη! Και αυτό καθώς ο Γέντρισεκ σημάδεψε δύο φορές το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς, ενώ ο Λουσέρο είχε με την σειρά του τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε πάτησε υπέροχα, με την φάση να φαίνεται πάντως να χρησιμοποιεί το χέρι, για τον Κριζμάν και αυτός με πλασέ κρέμασε τον Ζίφκοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (63’ Περόνε), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (84’ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Κριζμάν.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ρότσε (78’ Φασίδης), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας (87’ Σβάρνας), Σιλά, Λουσέρο, Κίκε (57’ Π. Ορφανίδης), Γέντρισεκ

Photo Credit: Sport-fm.gr

Share it