Search

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η ΑΕΚ

Ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα. Στο «Ερντ Χάπελ» η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται την ΑΕΚ, με την Ένωση να παίζει για δύο αποτελέσματα, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επίσης σήμερα υπάρχει δράση και στην 11η αγωνιστική της Euroleague με τη διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με το στοίχημα, αλλά και τα online casino!

ΑΕΚ με κάλυψη

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Αούστρια παίζει μόνο για τη νίκη σήμερα, υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας και γενικότερα πίστη, ότι μπορεί να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ωστόσο, οι τελευταίες επιδόσεις της είναι κάκιστες, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ. Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμη και η ισοπαλία την στέλνει στους «32» της διοργάνωσης. Η Ένωση παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, παίζει καλό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα (πρωτοπόρος της Superleague) και Ευρώπη, όπου είναι αήττητη στη φάση των ομίλων (1-4-0). Οι Αυστριακοί κάποια στιγμή θα πάρουν ρίσκα, η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να αποδράσει ακόμη και με το «διπλό» από την Αυστρία,ποντάρουμε στο 2 DNB.

Με τα γκολ στο Κίεβο

Πάμε στο Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Αμφότερες οι ομάδες έχουν περάσει στην επόμενη φάση, το μόνο που απομένει είναι ποια θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, με τη Ντιναμό να έχει το πάνω χέρι. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση, έρχονται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και παραμένουν στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Σαχτάρ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο ωστόσο. Στη φάση των ομίλων απέδειξαν πως διαθέτουν την καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες τρεις και δίκαια έχουν προβάδισμα για την πρώτη θέση, καθώς βολεύονται και με την ισοπαλία απόψε. Απ’ την άλλη, η Παρτιζάν πήρε τον «τελικό» με την Γιουνγκ Μπόις την περασμένη αγωνιστική των ομίλων (2-1), πέρασε στην επόμενη φάση και πηγαίνει στην Ουκρανία με στόχο να «κλέψει» την «πρωτιά». Στη σερβική λίγκα έρχεται από στραβοπάτημα 1-1 με τη Βοϊβοντίνα εντός έδρας, αποτέλεσμα που την άφησε έξι πόντους πίσω από τον μεγάλο αντίπαλο Ερυθρό Αστέρα. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, επιλέγουμε Over 2.5.

Δεν χάνει η Ζόρια

Συνεχίζουμε με το Ζόρια – Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου επιλέγουμε 1Χ Δ.Ε σε απόδοση 2.08. Μεγάλο παιχνίδι στο Λβιβ, οι δύο ομάδες μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Ζόρια προκρίνεται μόνο με νίκη, ενώ απ’ την άλλη η Μπιλμπάο περνάει στους «32» και με ισοπαλία. Οι Ουκρανοί διατηρούν αήττητο δέκα αγώνων στην ουκρανική λίγκα (3-7-0) και βρίσκονται οριακά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Στο Γιουρόπα έρχονται από δύο σερί ήττες, στο πιο πρόσφατο δεν έπεισαν και ηττήθηκαν 2-0 από την Έστερσουντ στη Σουηδία. Απ’ την άλλη, η Μπιλμπάο έδειξε να ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού από τη Φορμεντέρα στο Κύπελλο, κρατώντας στο 0-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας. Στο Γιουρόπα Λιγκ κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση, την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 3-2 της Χέρτα στην Ισπανία, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Η Ζόρια έδειξε καλά στοιχεία στους ομίλους και όποτε παίζει με μεγάλους αντιπάλους αποδίδει καλύτερα, κρατάμε το 1Χ.

Κερδίζει η Αρμάνι

Προχωράμε με Euroleague και το ματς Αρμάνι Μιλάνο – Κίμκι, όπου κρατάμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Η Αρμάνι Μιλάνο μετά τις ήττες από Ολυμπιακό (85-86) και Ανατολού Εφές (73-68) πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια (71-72), απέκτησε ξανά ψυχολογία και σήμερα ευελπιστεί να κάνει μια νέα αρχή με νίκη κόντρα στην Κίμκι. Οι Ρώσοι από την πλευρά τους, έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών στη διοργάνωση με τη νίκη που πέτυχαν επί της Μπάμπεργκ (82-73), το Σάββατο ωστόσο ηττήθηκαν από την Ούνιξ Καζάν (80-79), ενώ εκτός έδρας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (μια νίκη και τρεις ήττες). Επιλέγουμε απλή νίκη της Αρμάνι σε απόδοση 1.83.

Χαμηλό σκορ στο Τελ Αβίβ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια, όπου επιλέγουμε το Under 157 σε απόδοση 1.90. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εκμεταλλεύτηκε την περασμένη αγωνιστική την έδρα της, επικράτησε 81-74 της Ζαλγκίρις, επιστρέφοντας στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα (89-67). Απ’ την άλλη, η Βαλένθια βρίσκεται στη χειρότερη της φάση, έρχεται από έξι διαδοχικές ήττες στην Euroleague, έχει περιοριστεί στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, σήμερα θα είναι περισσότερο προσεκτική, προκειμένου να αποφύγει νέα ήττα. Δε θεωρούμε ότι θα πάει ψηλά το σκορ, κρατάμε το Under 157 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it