Search

Photos: Καθάρισαν με Ευθυμιάδη και βλέπουν “τελικό” με Έβρο οι Νέοι της Ξάνθης κόντρα στην Καβάλα!

Με τον Μάριο Ευθυμιάδη να σημειώνει δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος η μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι  με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Ωστόσο η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού πέρα απο περίσσιο πάθος είχε και ουσία στο παιχνίδι της με τον  Ευθυμιάδη να ανοίγει το σκορ στο 50′ με πλασέ μέσα απο την περιοχή, ενώ με πανομοιότυπο τρόπο στο 79′ διπλασίασε τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας και μάλιστα σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά για την ισοφάριση.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης επανήλθε στις νίκες και έφτασε τους 9 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον “τελικό” για την πρωτιά απέναντι στην ομάδα του Έβρου σε δύο εβδομάδες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Μάριο Ναζιρόπουλο και Στέλλα Χρηστίδου της ΕΠΣ Έβρου. Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο εορτάζων Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη, Νίκος Κεχαγιάς, αλλά και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Περικλής Καλογιάννης.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης(81′ Τανούζη), Μπαζοίδης, Αραμπατζής, Περτσανίδης, Μαρκοσιάν(89′ Μουστάκης), Ρουστέμ(76′ Χρυσοσπάθης)

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Χρόνης, Μαλανδρής, Τσαλμάς(75′ Βλαχόπουλος), Παρασκευάς, Τουρετζόγλου, Παπάζογλου(61′ Λασκαράκης), Καραμεταξάς(56′ Κοντογεωργίου), Λώλης, Κλοκίδης, Γαβριήλ, Μοσχοφίδης(22′ Κυζάκης)

Share it