Search

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Συνέλθετε γιατί θα το σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσουμε μαζί»

Η βιντεοθεραπεία της Τρίτης (5/12) στο “Γ. Καλαφάτης” αποτέλεσε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες όχι μόνο για τα λάθη που έκαναν στο ματς με τον Πανιώνιο αλλά και για θέματα νοοτροπίας.

Θέματα που σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό παίζουν τον ρόλο τους ώστε η ομάδα να παρουσιάζει αυτό το κακό πρόσωπο και να μην μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Ο 49χρονος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους να μην έχουν το μυαλό τους μόνο στα χρήματα και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές καθώς αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα τους.

Επίσης ο προπονητής του Παναθηναϊκού με μια ατάκα του έστειλε και μια προειδοποίηση για το μέλλον χωρίς όμως να να αφήνει ξεκάθαρο αν εννοεί το δικό του μέλλον ή το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον Πανιώνιο το οποίο οι πράσινοι είδαν φάση-φάση ο Ουζουνίδης σημείωσε: “Δεν είχαμε θέληση, δεν είχαμε πάθος, πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και κάναμε αρκετά εύκολα λάθη. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την εικόνα που παρουσιάσατε”.

Στη συνέχεια θέλησε να ξυπνήσει τον εγωισμό των παικτών του λέγοντας ότι τα λεφτά θα πρέπει να είναι το τελευταίο που τους απασχολεί και να μην βρίσκουν σαν δικαιολογία τις καθυστερήσεις στις πληρωμές: “Ακούω για τα χρήματα που πρέπει να πάρετε, τη δόση που δεν έχει μπει και πόσα χρήματα θα μπουν. Και εγώ δεν έχω πάρει λεφτά, αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς και να μην σας ενδιαφέρουν τόσο τα λεφτά. Μην βρίσκετε δικαιολογίες για την εικόνα που δείχνετε στον αγωνιστικό χώρο”.

Και μεταξύ άλλων ολοκλήρωσε όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας: “Πρέπει να συνέλθετε, να ξυπνήσετε, να παίξουμε καλύτερα και να δείξετε στο γήπεδο τις δυνατότητες σας γιατί θα το σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσουμε μαζί. Πρέπει να γίνουμε και πάλι ομάδα, όπως ήμασταν πέρυσι, που είχαμε και πάλι προβλήματα αλλά αυτά δεν μας επηρέαζαν εντός του αγωνιστικού χώρου”.

Πηγή: sport24.gr

Share it