Search

Ξεκίνησε προετοιμασία για ΑΕΛ η Ξάνθη, δεν παίζει στην Λάρισα ο Κασάδο!

Μετά το ρεπό της Κυριακής και την ευκαιρία για ξεκούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ομάδα της  Ξάνθης επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα της Δευτέρας.

Η 2η φετινή εντός έδρας ήττα το προηγούμενο Σάββατο ανήκει στο παρελθόν με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν τη δουλειά, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας. Έναν αντίπαλο, που θα αντιμετωπίσει η ξανθιώτικη ομάδα και στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 2017, με τον επαναληπτικό στο Χanthi FC Arena να είναι προγραμματισμένος για τις 9-11 Ιανουαρίου 2018.

Στις σημερινές ασκήσεις ο Μίλαν Ράσταβατς δούλεψε σε θέματα τακτικής προσέγγισης με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προσαρμογής.

Για την επόμενη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Χόρχε Κασάδο, ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι στο AEL FC Arena. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπρίτο, Καμαρά και Τριάδης.

Share it