Search

Επέστρεψαν στην Θράκη ως αντίπαλοι. οι τρεις Θρακιώτες της Εφηβικής ομάδας της Κέρκυρας!(+pic)

Στην Θράκη επέστρεψαν την Κυριακή οι τρεις νεαροί Θρακιώτες ποδοσφαιριστές της Εφηβικής ομάδας της Κέρκυρας, Πάρης Γκασίδης, Σπύρος Αλεξιάδης και Θανάσης Βαγκέλωφ που αγωνίστηκαν κόντρα στην Κ17 της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Οι δύο 16χρονοι Σπύρος Αλεξιάδης και Θανάσης Βαγκέλωφ που μεταπήδησαν το καλοκαίρι στην ομάδα της Κέρκυρας απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου, μαζί με τον Χριστακίεφ που αγωνίζεται στην Κ20 της Κέρκυρας, βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Θράκη ως αντίπαλοι. Μάλιστα για τον Αλεξιάδη(φωτο κάτω) ήταν ακόμη πιο σημαντική στιγμή καθώς αντιμετώπιζε την ομάδα του τόπου καταγωγής του, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός των “Φαιάκων” είναι ξανθιώτης στην καταγωγή όμως για λόγους εργασίας της μητέρας του είχε μετακομίσει απο μικρή ηλικία στην Ορεστιάδα.  Και φυσικά τόσο η μητέρα του όσο και πολλά ακόμη συγγενικά του πρόσωπα δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στα Πηγάδια να δουν απο κοντά το καμάρι τους, όπως συνέβη και με την οικογένεια του Βαγκέλωφ.

 

Πιο συνηθισμένος είναι πια ο ηγέτης της Κ17 της Κέρκυρας, ο Εβρίτης Κυπαρίσσης Γκασίδης. Ο Πάρης Γκασίδης με καταγωγή απο το Διδυμότειχο άλλωστε έχει αντιμετωπίσει τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης τόσο ως παίκτης του Πανθρακικού όσο και της Κέρκυρας. Με τους γονείς του Γκασίδη πάντως να μην κρύβουν την συγκίνηση τους βλέποντας το παλικάρι τους να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού αποτελώντας και φέτος κομβικό παίκτη για την ομάδα των “Φαιάκων” που πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Θρακιώτη μέσου.

Share it