Search

Με κασκόλ της ΑΕ Κομοτηνής ο Φώτσης!

Η φράση “ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον” περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την παραπάνω φωτογραφία.

Δύο άνθρωποι που σπούδασαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πέρασαν από την Αθλητική Ένωση, βρίσκονται πλέον στην τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού και φέτος έχουν παίκτη τον σπουδαίο Αντώνη Φώτση. Ο λόγος για τους Θανάση Θωμόπουλο και Δημήτρη Τσικίνα οι οποίοι μαζί με τον Φώτση βγήκαν φωτογραφία κρατώντας ένα κασκόλ της θρακιώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ.:

«Η ΑΕ Κομοτηνής διαχρονικά αποτελεί σκαλοπάτι για την εξέλιξη αθλητών και προπονητών. Έτσι λοιπόν πολλά είναι τα παραδείγματα παιδιών, που συνδύασαν τις σπουδές τους στην πόλη μας και την συνεισφορά τους στην οικογένεια της ΑΕΚ, παιδιά που βοήθησαν και βοηθήθηκαν και κυρίως αποτέλεσαν εξαίρετοι χαρακτήρες.

Δυο από αυτά, Θανάσης Θωμόπουλος και Δημήτρης Τσικίνας, αποτελούν το προπονητικό δίδυμο στον Ηλυσιακό, ομάδα πλέον του τεράστιου Αντώνη Φώτση.

Οι τρεις τους λοιπόν φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της ομάδας και στέλνουν την θετική τους ενέργεια για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα 2 παιδιά μας και να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Φώτση για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ».

 

Share it