Search

Δίχως φρένα η Ασπίδα Ξάνθης που πέρασε και απο τον Εχίνο, έντονες διαμαρτυρίες απο τους γηπεδούχους(+pics)

Απτόητη συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου η Ασπίδα Ξάνθης, που έκανε το 9/9 κερδίζοντας μέσα στον Εχίνο την τοπική ομάδα με 3-1.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά είχε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος και κατάφερε να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει την καλή της παρουσία όταν στο 38′ μετά απο γύρισμα του Κατσή ο Χριστοφορίδης έκανε το 0-1 για την ομάδα του που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά ζήτησαν πέναλτι στο 60′ σε ανατροπή του Γεωργιάδη στην περιοχή, με τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στο 70′ να φέρνει το ματς στα ίσια με ωραία τελική προσπάθεια. Μάλιστα η ομάδα του Εχίνου άγγιξε την ανατροπή όμως ο Χατζηγεωργίου έκανε εκπληκτική διπλή επέμβαση στα σουτ του Χατζηχασάνογλου. Στο 84′ σημειώθηκε η φάση που έφερε ένταση στο ματς με τον βοηθό Μαγγίνα να υποδεικνύει την αποβολή του Χουσμένη Χαμδή για εξύβριση με τον Βασίλη Ουζουνίδη να δείχνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στον νεαρό παίκτη του Εχίνου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά αργότερα και με καταρρακτώδη βροχή ο Χριστοφορίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ το ιστορικό σωματείο, με τον Κοντοαγιαννίδη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-3 κλειδώνοντας την μεγάλη νίκη της Ασπίδας Ξάνθης που δείχνει πιο σοβαρή απο ποτέ και έτοιμη για την επιστροφή της στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έφτασε τους 27 βαθμούς με εντυπωσιακές επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα. Στους 15 έμεινε η ομάδα των Εκρέμ Καμπούρ και Σερκάν Γιουρούκ που μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του Εχίνου, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς αλλά γενικά στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θυμίζουμε πως είναι μαζί με Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης οι τέσσερις φιναλίστ του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Σταύρο Μαγγίνα και Δημήτρης Τζιβαρτζίδης, με τον πρώτο βοηθό να ακούει πολλά παράπονα απο τους γηπεδούχους.

Εχίνος Σπορ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Ζώης, Μποασή, Τσακίρ, Τζομιάδης, Χαμδή, Καδρή, Μεμεταλή, Μπαρέ, Γεωργιάδης, Χατζηχασάνογλου, Κισά

Ασπίδα Ξάνθης(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Κοντογιαννίδης, Κοντομιχάλης, Νικολούδης, Στεπανιάν, Γελαδάρης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος(75′ Ζώτος), Κατσής(80′ Χατζηπαρασκευάς)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it