Search

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Πετεινού απο τον Αστέρα Μαγικού “Λάμψατε δια της απουσίας σας”!

Τα έντονα παράπονα τους για την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο του Πετεινού, εξέφρασαν οι ιθύνοντες του Αστέρα Μαγικού.

Η διοίκηση της ομάδας στρέφει τα βέλη της τόσο ως προς τον διαιτητή Θόδωρο Γιαπουτζή όσο και κατά της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Μετά τον ορισμό του κ. Γιαπουτζη ως διαιτητή στο σημερινό αγώνα στο γήπεδο του Πετεινου, εκφράστηκαν αντιρρήσεις από την πλευρά μας ως προς τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή προς την επιτροπή διαιτησίας, λαμβάνοντας υπόψη τις σχέσεις του διαιτητή με την ομάδα κ τους παίκτες του Πετεινου. Η επιτροπή, και συγκεκριμένα οι κύριοι Δαλακουρας και Χαλβατζης, μας διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και για το λόγο αυτό θα παρευρεθούν στο γήπεδο ως παρατηρητές για τη διαιτησία. Όσο αντικειμενική ήταν η διαιτησία, άλλο τόσο παρευρέθηκαν οι συγκεκριμένοι κύριοι στο γήπεδο!

Υ. Γ. Η ομάδα μας τιμωρήθηκε με 10 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες, ενώ η ομάδα του Πετεινου με 2 κίτρινες. Στο τέλος κρατήθηκαν 7′ καθυστέρησεις.

Share it