Search

Photos: Πολύ σημαντική και σπουδαία νίκη για την Δόξα Προσκυνητών επί της μαχητικής ΑΕΔ που πάλεψε!(+photos)

Τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος κατέκτησε η Δόξα Προσκυνητών, που επικράτησε με 2-1 της ΑΕΔ, οποία πραγματοποίησε επίσης μια πολύ καλή εμφάνιση!

Σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπυ, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς κάποια κλασσική ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μετά το πρώτο τέταρτο να προηγούνται με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν έστω για την ισοπαλία, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Σε τελική ανάλυση η νίκη κατέληξε στην ομάδα που την είχε επιτακτική ανάγκη, αφού η Δόξα πήρε πλέον βαθιά βαθμολογική ανάσα και ατενίζει με μεγαλύτερη σιγουριά, ίσως και άνεση, την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ΑΕΔ σίγουρα μένει με μια πικρή γεύση από τον σημερινό αγώνα, όμως παρέμεινε ψηλά στην κατάταξη. Οι πράσινοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Γιαννόπουλου που απομάκρυνε ο Νικολίτσας στο 7′. Στο 16′ η Δόξα πάτησε για πρώτη φορά περιοχή με αξιώσεις, όμως ο Συριτούδης ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ που πραγματοποίησε ο Βάσκος, ενώ στο 25′ ο τερματοφύλακας της ΑΕΔ παραχώρησε κόρνερ στην σέντρα σουτ του Πατούλια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 50′ με το σουτ του Βάσκου που έφυγε λίγο άουτ. Στο 55′ ο Γιαννόπουλους από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νικολίτσα και τρία λεπτά αργότερα οι Προσκυνητές άνοιξαν το σκορ με το χαμηλό σουτ του Βάσκου. Στο 60′ ο σκόρερ της Δόξας από σκόρερ έγινε δημιουργός και βγάζοντας μια εκπληκτική κάθετη πάσα, βρήκε τον Σιχλιμοίρη ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Στο 63ο λεπτό το σουτ του Γιαννόπουλου αποσοβήθηκε από τον γκολκίπερ της Δόξας και στο 66′ το σουτ του Βάσκου πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια. Στο 79′ η κεφαλιά του Σιχλιμοίρη δεν βρήκε στόχο,ενώ στο 86′ ο Εμρέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος που είχε για βοηθούς τους Βερνέζη και Καρασαββαΐδη.

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Πατούλιας, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Φαρμάκης, Τρίχας, Χακάν (67′ Κελεσίδης), Ιωαννίδης, Σιχλιμοίρης (88′ Ζήνωνος), Βάσκος, Δραγανίδης.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (78′ Νικολαΐδης), Κουρδάκης, Χρήστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλιάκας [57′ Σουλεϊμάν (68′ Καζάλας)], Γιαννόπουλος, Ιντζές (81′ Ζαφειρόπουλος).

Share it