Search

Photos: Ένα κακό τρίλεπτο ήταν αρκετό για τους Νέους του ΠΑΟΚ που έφυγαν με τυχερό διπλό απο την Ξάνθη

Άτυχη στάθηκε η ομάδα Νέων της Ξάνθης που σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι γνώρισαν την ήττα με 0-2 απο την ομάδα του ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20

. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον ΠΑΟΚ να διαμορφώνει το τελικό 0-2 με τους Κόζακ και Μιχαηλίδη στο 54′ και 57’. Δοκάρι είχε για την ξανθιώτικη ομάδα ο Τσάπαρης λίγο πριν το τέλος ενώ στο πρώτο μέρος ο Σιαμπάνης έκανε δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Σαμπανίδη και Σουλεϊμάν.

Η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 27. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης  με βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Τζελέπης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Γιανναράκης, Πεταλωτής, Αγγελόπουλος, Τσέλα (68′ Τσάπαρης), Σουλεϊμάν, Δουλγέρης, Καλογιάννης (62′ Ιωάννου), Σαμπανίδης (77′ Στοΐνοβιτς).

ΠΑΟΚ(Π. Γκαρσία): Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ, Μπαλογιάννης(77′ Τσιγγαράς), Γκαργκαλατζίδης(65′ Δουμτσής), Χατζηστράβος(75′ Βρακάς), Τζοβάρας

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it