Search

Νίκη πρωτιάς του Απόλλωνα Παραλιμνίου στην Ξάνθη επί του άτυχου και άστοχου Ορφέα(+photo)

Μεγάλη νίκη πέτυχε στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Απόλλωνας Παραλιμνίου που επικράτησε με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης, σε ένα παιχνίδι που πάντως οι ξανθιώτες είχαν αρκετές στιγμές για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα όπως όμως και οι Σερραίοι για να το καθαρίσουν πιο νωρίς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα πίεσαν ψηλά είχαν την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερους κινδύνους στην εστία του Γουναρίδη, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή να ανοίξει το σκορ όταν μετά απο κόρνερ στο 20′ ο Κουτζαβασίλης σηκώθηκε πολύ ψηλά και με κεφαλιά μετά απο αδυναμία των αμυνομένων να διώξουν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μάλιστα στο 37′ η ομάδα του Παραλιμνίου έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως ο Ρούφος σταμάτησε το σουτ του Λιάρου. Στο 42′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια όμως η βολίδα του Γιάννη Καραγκιόζη σταμάτησε στην εντυπωσιακή επέμβαση του έμπειρου Γουναρίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παραλιμνίου έπαιξε πιο αμυντικά δίνοντας χώρο στους ξανθιώτες που πρέσαραν προσπάθησαν τόσο  με σέντρες όσο και με κάθετες κινήσεις να απειλήσουν τον Γουναρίδη που όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός. Η φάση του αγώνα πάντως σημειώθηκε στο 55′ όταν οι γηπεδούχοι έχοντας τρομερή φάση, καθώς σε τρεις προσπάθειες παικτών τους ο Γουναρίδης σταμάτησε τις δύο ενώ ο Μουμίνογλου εξ’επαφής δεν μπόρεσε να βρει εστία. Στο 73′ νέα καλή στιγμή για τον Ορφέα όταν μετά απο γύρισμα του Γιάννη Καραγκιόζη στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα ο Κατρανίτσας δεν έπιασε το σουτ με τους αμυντικούς να διώχνουν, εικόνα που είδαμε μέχρι και  το φινάλε τουλάχιστον μέχρι το 85′ με τους φιλοξενούμενους στο τέλος να βγάζουν δύο πολύ επικίνδυνες κόντρα επιθέσεις με το 0-1 πάντως να μένει μέχρι το φινάλε.

Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης παραμένει σε δύσκολη θέση  έχοντας μπροστά της ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ενώ ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχτεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Καραγιάννη.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου, Χαλήλ Ιμπράμ.

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Πολυζωίδη(57ς, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μουτεσίδης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it