Search

Ιστορική νίκη για το Σιδηροχώρι στην Καρπερή!

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική πανηγύρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, επικρατώντας 1-0 του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής χάρη σε γκολ του Ανδρέου πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′!

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Δόξα φιλοξενήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο στην Καρπερή Σερρών και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή σεζόν, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έχοντας πια 5 βαθμούς.

Το Σιδηροχώρι είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο του, με μεγαλύτερη αναμφισβήτητα το χαμένο πέναλτι του Λεφή στο 55′, πέναλτι που κέρδισε ο Σαμαράς όταν τον ανέτρεψε ο Κασίμης, ο γκολκίπερ που στο 30′ αντικατέστησε τον Μπρόκο που τραυματίστηκε.

Οι Θρακιώτες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν όπως τα χαμένα τετ α τετ των Σαμαρά και Κρασσώνη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Τελικά χάρη σε πλασέ του Ανδρέου μετά από σέντρα του Μαυράκη στο 85′, η ομάδα της Ροδόπης έφυγε με το διπλό.

Συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Μπρόκος (30′ λ.τρ. Κασίμης), Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Κούτλας, Μπίντσης, Μπαρδάς, Μαυρουδής, Γκόγκας.

Δόξα Νέου Σιδηροχώρι: Συνοδινός, Χατζήπαπα (90′ Αλεξακούδης), Πλασταράς, Μίλλερ (79′ Παρασκευόπουλος), Λεφής, Γάιδος, Κούτρας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης (55′ Πανουργιάς), Σαμαράς (65′ Ανδρέου).

Share it