Search

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο αεροπλάνο για Αλεξανδρούπολη ο Παγιάν!

Μία ανάσα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι ο Χόρχε Παγιάν, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict είναι καθ’ οδόν για τον Έβρο.

Ο Εθνικός τα είχε βρει με τον Παγιάν και τον Οκτώβρη, αλλά τότε η μεταγραφή δεν είχε πραγματοποιηθεί, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο παίκτης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αλεξ/πολη.

Ο 30χρονος Κολομβιανός διαγώνιος ύψους 1,97 έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Μίλωνα, ενώ τις προηγούμενες σεζόν είχε παίξει στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αλεξανδρούπολη έζησε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση πασαδόρου για να αντικαταστήσει τον Μίλσταϊν που αποχώρησε, ενώ εντός δεκαπενθήμερου είναι πολύ πιθανό να έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Ρίστιτς.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση πόρων, ενώ στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για την μεγάλη νίκη μέσα στην Παναχαϊκή, με τον προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη να δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Πάτρα: 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Είναι έτσι όπως θέλω να βρίσκεται πάντα μέσα στους αγώνες. Ολοι σοβαροί, χωρίς κενά, με λίγα λάθη και με την σωστή τακτική μας σε σερβίς και μπλοκ. Λυπάμαι που είναι ο τελευταίος αγώνας για τον Ρίστιτς αλλά ως προπονητής οφείλω να κοιτάξω μπροστά. Να είναι ήσυχοι οι φίλοι του Εθνικού πως με λίγα και με πολλά η ομάδα θα αντέχει, θα παλεύει και θα είναι πρωταγωνίστρια. Βέβαια, κάθομαι και σκέφτομαι πως εάν είχαμε από την αρχή έναν κλασικό διαγώνιο θα είμαστε στους 15 βαθμούς. Δεν πειράζει. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την διοίκηση οι διορθωτικές κινήσεις. Τώρα είναι που θέλουμε περισσότερο από ποτέ όλη την πόλη κοντά μας».

 

Share it