Search

Ήττα με σημαντικές απώλειες για τον Άρη Αβάτου στον Ξηροπόταμο απο τον δυνατό στο δεύτερο μέρος Μέγα Αλέξανδρο!

Τέλος στο αήττητο σερί του Άρη Αβάτου έβαλε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου με την ομάδα της Δράμας να φτάνει σε μια πολύ σημαντική νίκη για την μάχη της παραμονής χάρις σε τέρμα του Μπερούκα. Με τους ξανθιώτες πέρα απο την ήττα να χάνουν με σοβαρό τραυματισμό τον Δόντσο αλλά και με αποβολή των Ψεμματά.

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Ξηροποτάμου ξεκίνησε με τον Άρη Αβάτου να είναι ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος και να φτάνει στο γκολ, όταν στο 39′ δόθηκε πέναλτι υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας όμως Κιουμουρτζής απέκρουσε την εκτέλεση του Ευθυμιάδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά και  στο 47′ έκαναν το 1-0 με σουτ του Μπερούκα, με την ομάδα του Ξηροποτάμου μάλιστα να φτάνει κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως ο Αμουτζάκης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Καραγκιοζίδη. Ενός κακά μύρια έπονται για τον Άρη Αβάτου που πέρα απο την ήττα χάνει απο το επόμενο ματς με την ΑΕΔ στο Διδυμότειχο τον Γιώργο Ψεμματά που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαλουχίδης με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Κιλκίς.

Μ. ΑΛ. Ξηροποτάμου: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας, Παπίτσας, Κουμπρόγλου, Μπερούκας. Στον πάγκο: Καραγκιοζίδης, Αμαραντίδης, Κυσσίδης, Ζιάκας, Τσιάρας, Πετρόπουλος, Σταμπουλής.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτίνης(85′ Βαφειάδης), Δόντσος(35′ λ.τρ. Γεωργιάδης), Κουτσούμπας, Ευθυμιάδης(78′ Ταχτσίδης), Κοτόπουλος(46′ Χαριτίδης), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it