Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 9η Αγωνιστική-Pre Game (14:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict! 9η αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και άπαντες βρίσκονται σε ετοιμότητα για τα συναρπαστικά ματς που βρίσκονται εν όψει. Από το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπυ μεταξύ του ΠΑΟΚ Κοσμίου και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Φωτοτυπίες, φωτοαντίγραφα, εκτυπώσεις σχεδίων και βιβλιοδεσίες, γρήγορα και οικονομικά!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση, έξυπνες και φθηνές λύσεις ,για όλα τα προβλήματα! Κομοτηνή Στίλπ. Κυριακίδη 9!

Την προηγούμενη εβδομάδα με νίκες συνέχισαν Δόξα Γρατινής και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που επικράτησε με 1-0 της Ελπίδας Σαπών. Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ορφέας Στρύμης, ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αναγέννηση Παγουρίων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων νίκησε δύσκολα τον Κομψάτο Πολυάνθου.

Επίσης μεσοβδόμαδα διεξήχθησαν και οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, με το Σιδηροχώρι, την Γρατινή, τον Ίασμο και το Κόσμιο να βρίσκονται σε θέση ισχύος για τους επαναληπτικούς.

Πάμε να ξεκινήσουμε την σημερινή μας πρώτη ανάγνωση από τον αγώνα του Ορφέα Στρύμης με την Δόξα Σώστη. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Ορφέα στην φυσική του έδρα για την φετινή σεζόν και άπαντες ευελπιστούν να δοθεί συνέχεια στην εκπληκτική εκτός έδρας νίκη επί της Ξυλαγανής. Από την άλλη η Δόξα Σώστη προέρχεται από την ήττα με την Γρατινή για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε και από τον Ίασμο για το Κύπελλο. Το συγκρότημα του κυρίου Τσιπουργκένη έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Παπαθέος και Ηλιόπουλος και από τους φιλοξενούμενους ο επίσης τραυματίας Λάβδας, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Καραγεωργόπουλου.

Στον Πολύανθο ο τοπικός Κομψάτος υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής. Αμφότεροι προέρχονται από ήττες, ίσως όμως με διαφορετικό κλίμα. Ο μεν γηπεδούχος Κομψάτος παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένος και παρ’όλο που ηττήθηκε με 4-3 από τον Σπάρτακο την περασμένη εβδομάδα, έπεισε με την εμφάνισή του και πιθανότατα είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την άλλη ο Ορφέας, που υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από τον Ορφέα Στρύμης, χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να συνέλθει και πιθανότατα μια νίκη στο σημερινό ματς θα τον επανεκκινήσει μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών στις δύο ομάδες και όλα τα παραπάνω θα συντελέσουν στο να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής φιλοξενεί την Δόξα Γρατινής στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία με τα Παγουρία, την οποία και απέσπασαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη έχει δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω και με τους θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους που αντιμετωπίζει και το ίδιο θα επιχειρήσει και με την πρωτοπόρο Δόξα. Η Γρατινή λοιπόν, αφού την περασμένη εβδομάδα νίκησε με ένα πέναλτι την Δόξα Σώστη, μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στον πρώτο προημιτελικό με τον Σπάρτακο. Αυτό ήταν το πρώτο ματς της φετινής σεζόν το οποίο δεν έληξε υπέρ της ομάδας του κυρίου Μπόζη. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν για το 9/9, χωρίς τον Παπαδόπουλο που επιστρέφει σιγά σιγά από τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Καμζέλα, Μουζασβίλι και Σεφκέτ Σελήμ, με τον τελευταίο να αποχωρεί τραυματίας από το ματς Κυπέλλου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Πυλαρινό και τον μακροχρόνια απόντα Αθανασιάδη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Καπλανίδης και Τριανταφυλλίδης.

Η Μεσσούνη αγωνίζεται σήμερα κόντρα στον Σπάρτακο, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την ξεκολλήσει από τους δύο βαθμούς. Το έργο της όμως αναμένεται τουλάχιστον δύσκολο κόντρα στον Σπάρτακο, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι που το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν με 4-0 στον Ίασμο, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον τιμωρημένο Σκαμνό, με τους Κουτρουλό και Κούσανδα να είναι αμφίβολοι, ενώ από την ομάδα του κυρίου Γεμενετζή, που επιστρέφει ο Θωμάς που ήταν τιμωρημένος μέχρι πρότινος, αμφίβολοι είναι οι Κουβεργιανός και Βασιλακάκης.

Ελπίδα Σαπών και Αναγέννηση Παγουρίων θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, με το Κόσμιο για το πρωτάθλημα και το Σιδηροχώρι για το Κύπελλο και επιθυμούν να δώσουν άμεσα ένα τέλος στα αρνητικά αυτά αποτελέσματα. Προκειμένου η ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου να κατακτήσει την νίκη θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Παγουρίων, η οποία προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Δόξα Σώστη και την 6η θέση. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους τραυματίες Αμέτ Ερκάν, Παπαδόπουλο και Λιάρο όπως και τον τιμωρημένο Εμμανουήλ, ενώ ο κύριος Μεχμέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πολυμένωφ, Μπουρλόκα και Λεβέντη, με την συμμετοχή των Μουρατίδη και Πολιτίδη να ξεκαθαρίζει την τελευταία στιγμή.

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και το μεγάλο αυτό ματς έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Για τον μεν ΠΑΟΚ Κοσμίου θα είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς φωτιά, μετά από τα νικηφόρα κόντρα σε Ελπίδα Σαπών για το πρωτάθλημα και Δόξα Προσκυνητών για το Κύπελλο, ενώ ο Μέγας προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της Μεσσούνης και την νίκη-μισή πρόκριση επί της Δόξας Σώστη για το Κύπελλο. Οι γηπεδούχοι είναι πάνοπλοι για το σημερινό ματς, με την δύσκολη επιλογή να είναι αυτή της τελικής 18αδας. Από την άλλη ο Μέγας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χουσεΐν Χιλμί ο οποίος θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους. Το ματς αναμένεται να προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα και ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε έναν εξαιρετικό αγώνα με πολλά γκολ και θέαμα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Σώστη

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Ξυλαγανής

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Δόξα Γρατινής

ΑΟ Μεσσούνης-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Ελπίδα Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Share it