Search

Σανίδα…σωτηρίας στον Λουτσέσκου απο την κακή Ξάνθη, και άνετο διπλό του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια!

Με την Ξάνθη να πραγματοποιεί μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις και τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται αποφασισμένος και να εκμεταλλεύεται τα πολλά λάθη της ξανθιώτικης ομάδας, ο “δικέφαλος” κατάφερε να φύγει με μεγάλη νίκη απο την Ξάνθη με 1-3 και ο Λουτσέσκου να ξαναβρεί… ηρεμία μετά τη νίκη επί της πρώην ομάδας του.

Στο 25′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ όταν μετά απο άστοχη έξοδο του Ζίβκοβιτς η μπάλα χτύπησε στον Πάμπλο Ντε Λούκας που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως η βολίδα του Μεχία στο 28′ μετά και απο παρέμβαση του Πασχαλάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ καταλήγοντας κόρνερ. Και αφού δεν το έβαλε η Ξάνθη στο 33′ η ομάδα του ΠΑΟΚ “καθάρισε” το ματς όταν μετά απο σέντρα του Λημνιού ο Μάκ με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη μπήκε δυνατά είχε καλή στιγμή με σουτ του Λουσέρο στο 61′ που έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης, όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά απο λάθος των γηπεδούχων. Στο 62′ ο Κουλούρης έπιασε δυνατό σουτ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς, και στην συνέχεια της φάσης απο την εκτέλεση του Βιεϊρίνια και μετά απο λάθος έξοδο του Σέρβου κίπερ της Ξάνθης ο Κρέσπο απο κοντά έκανε το 0-3 που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε το αγώνα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Μεχία, Ντε Λούκας(52′ Μελιόπουλος), Λουσέρο(75′ Φασίδης), Σιλά, Μπόουλα(54′ Ορφανίδης Π.), Γέντρισεκ.

ΠΑΟΚ(Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί(12′ Μάκ), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας(74′ Μαουρίτσιο), Βιεϊρίνια(70′ Μαλέζας)

Share it