Search

Ο απολογισμός των πρώτων προημιτελικών στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης!

Δέκα τέρματα επετεύχθησαν στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Καθαρό προβάδισμα πρόκρισης από τα πρώτα ματς απέκτησαν Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ στους επαναληπτικούς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα άλλα δύο εισιτήρια στα ματς της Δόξας Γρατινής με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και του ΠΑΟΚ Κοσμίου με την Δόξα Προσκυνητών.

Οι επαναληπτικοί έχουν οριστεί για την Τετάρτη 13/12 στις 14:30.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ελπίδα Σαπών 3-0

Καθαρό σκορ πρόκρισης απέκτησε η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς που επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Σαπών. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο δυνατά, όμως οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν γρήγορα και απόκτησαν το προβάδισμα με το τέρμα του Σαμαρά στο 24′. Στο 80′ ο Κούτρας με σουτ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 85′ ο Πανουργιάς έγραψε το τελικό 3-0.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής 1-1

Στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κάλχα θα λύσουν τις διαφορές τους Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Γρατινής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό ματς στο οποίο η πρωτοπόρος ομάδα του Τάσου Μπόζη δεν κέρδισε, με τις απουσίες των Κυριακόπουλου, που ήταν τιμωρημένος και Μπουτσακτσή Εφτούν να είναι σημαντικές. Ωστόσο το γεγονός αυτό προφανώς και δεν εμπόδισε την Δόξα να ξεκινήσει πολύ δυνατά το ματς, να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος και να αποκτήσει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του, από το αυτογκόλ του Τσαγκαλίδη. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με το γκολ που πέτυχε ο Χασάν Μέριτς.

Δόξα Προσκυνητών-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού απόκτησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που έφυγε με το διπλό από τους Προσκυνητές με 0-1. Σε ένα ματς που ήταν αρκετά μοιρασμένο, η Δόξα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρ’όλες τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου από την άλλη, όντας αποτελεσματικός ανασταλτικά και υπομονετικός, ανέβασε την πίεσή του στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 82′ με τον Μαμούτ Σεϋδάν. Στο 84′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν η εκτέλεση πέναλτι του Τρίχα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βασιλείου, ο οποίος στην συνέχεια της φάσης, απόκρουσε και νέο σουτ από πλευράς Δόξας, σωτήρια σε κόρνερ. Έτσι το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος και η ρεβάνς αναμένεται συναρπαστική.

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-3

Με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του θεσμού βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 1-3 της Δόξας Σώστη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53′ με το σουτ του Γιαννακιτσίδη, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Σιόζιο στο 66′. Στο 75′ ο Καραπάτσιος με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Μέγα, ενώ στο 90+3′ ο Κωστίδης με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

Share it