Search

Η επίσημη ανακοίνωση της Guiseley FC για την μεταγραφή της Παπαϊωάννου και οι θερμές δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού της!

Στην Αγγλία και το Μπράντφορντ βρίσκεται η Παναγιώτα Παπαϊωάννου, με την νεαρή Χρυσουπολιότισσα να ετοιμάζεται για μια νέα εμπειρία στην ζωή της παίρνοντας μεταγραφή απο τις Βασίλισσες της Θράκης για την Guiseley FC που αγωνίζεται στην Βρετανική Premier League(η δεύτερη κατηγορία στην Αγγλία), όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Sportsaddict.

Μάλιστα πέρα απο την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με την πρώην Παπαϊωάννου, στην επίσημη σελίδα της ομάδας φιλοξενούνται τόσο οι πρώτες δηλώσεις της Παναγιώτας που τόνισε: “Επέλεξα την Guiseley FC για είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με υψηλούς στόχους, είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ”.

Αλλά και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γκλέν Πρέστον που δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε στην ομάδα την Γιώτα. Μας εντυπωσίασε απο την πρώτη μέρα που την είδαμε έχοντας άλλωστε και σημαντική εμπειρία απο διεθνή παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας. Είναι δυνατή παίκτρια και δεν φοβάται τις μονομαχίες αλλά το σημαντικότερο πως ταίριαξε αμέσως στην ομάδα μας, ενώ έχει και πάρα πολύ καλή τεχνική. Η παρουσία της στην ομάδα θα βοηθήσει όλο το ρόστερ ως προς την βελτίωση του και είμαστε ανυπόμονοι για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που θα την έχουμε μαζί μας.”

Η Guiseley FC αγωνίζεται στην Βόρεια κατηγορία της πολύ δυνατής Premier League με αντιπάλους ομάδες όπως Μπράντφορντ, Ντέρμπι Κάουντι, Μίντλεσμπρο, Μπλάκμπερν, Λέστερ, Νότινγχαμ, Γουέστ Μπρομ, Γούλβς, ομάδες με παρουσία ανδρικών τμημάτων σε Premier και Championship.

Ένα νέο ταξίδι ξεκινά για την Παναγιώτα, που αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Νεανίδων που θα λάβει μέρος στην Elite Round για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Share it