Search

Απαγόρευσε την μετακίνηση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ο Βασιλειάδης!

Στοπ στην μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, βάζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά από εισήγηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Βέβαια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο γήπεδο θα βρεθούν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα ταξιδεύσουν μεμονωμένα, αφού στην σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για μεμονωμένη μετακίνηση. Άλλωστε, οι Ξανθιώτες είχαν συμφωνήσει να δώσουν 2.500 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. , κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. , στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τo Σάββατο (2-12-2017) και ώρα 17.15, στο γήπεδο XANTHI F . C . ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Share it