Search

Ανοίγει τις πύλες του το γήπεδο της Στρύμης! Πρώτο φετινό ματς του Ορφέα στην φυσική του έδρα!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, ο Ορφέας Στρύμης υποδέχεται το Σάββατο στις 15:00 (LIVE SportsAddict) την Δόξα Σώστη, σε ένα ματς που πρόκειται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Στρύμης.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει φέτος η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου στην φυσική της έδρα, αφού μέχρι στιγμής αγωνιζόταν στο γήπεδο της Εκτενεπόλ. Οι ιθύνοντες της Στρύμης, αποφάσισαν στις αρχές της σεζόν να δηλώσουν αλλού την έδρα της ομάδας τους για τις πρώτες αγωνιστικές, με σκοπό να φροντίσουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το SportsAddict, το γήπεδο της Στρύμης είναι πλέον ένα καταπράσινο-χαλί και είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να σημειώσουμε επίσης πως την περασμένη αγωνιστική ο Ορφέας κατέκτησε μόλις την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί του Ορφέα Ξυλαγανής, με την ομάδα να ανεβαίνει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Απομένει να δούμε εάν η επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, θα συντελέσει ώστε να συνεχιστούν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Share it