Search

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Τενερίφη

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να είναι περιορισμένο, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο, το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει αρκετό ενδιαφέρον. Σε ρυθμούς κυπέλλων κινείται η Ευρώπη, ενώ η προσοχή στρέφεtαι και στην Euroleague. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις μέσα από το Betarades.gr.

Δεν χάνει η Τενερίφη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από το κουπόνι ΟΠΑΠ με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Τενερίφη, όπου και επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.50. Πρόκειται για παιχνίδι ρεβάνς για τη φάση των “32” του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο πρώτο ματς, οπότε και τα πάντα είναι ανοιχτά απόψε. Μετά από δυο διαδοχικές ήττες, η Εσπανιόλ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με τη νίκη που πήρε κόντρα στην Χετάφε, με 1-0. Νίκη που την φέρνει ακόμη πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα πλέον και στην 13η θέση. Να αφήσει πίσω τον κακό της εαυτό στα τελευταία ματς πρωταθλήματος θέλει η Τενερίφη. Προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με την Βαγιεκάνο. Έκτη ισοπαλία στα οκτώ τελευταία ματς της. Πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι παρουσιάζουν οι γηπεδούχοι, με την Τενερίφη να έχει αποδειχθεί “σκληρό καρύδι”. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό, οπότε και πάμε με το Χ2.

Με το No Goal στη Χιλή

Πάμε στην Χιλή, για την αναμέτρηση της Ο’Χίγκινς με την Ουατσιπάτο, όπου και επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.20. Παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πολύ καλό το κλίμα στις τάξεις της Ο’Χίγκινς, η οποία είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, μετά και το εντός έδρας 3-1 επί της Κατόλικα. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη γενική βαθμολογία του υποβιβασμού. Από το κακό στο χειρότερο τα πράγματα για την Ουατσιπάτο, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κούρικο Ουνίδο, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως μακριά από την έδρα της δεν μπορεί. Στο 1-1-5 ο εκτός έδρας απολογισμός, όπου και έχει πετύχει μόλις τρία γκολ. Το επιθετικό πρόβλημα των φιλοξενούμενων είναι αυτό που μας οδηγεί και στην επιλογή του N/G.

Κερδίζει η Βαλένθια

Περνάμε στο μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό, όπου και επιλέγουμε τη νίκη της Βαλένθια σε απόδοση 1.85. Από πέντε διαδοχικές ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, μετά και το εκτός 83-82 στην έδρα της Μπάμπεργκ, όπου ένα λάθος στα τελευταία λεπτά τους στέρησε τη νίκη. Με ρεκόρ 3-6 είναι χαμηλά στη βαθμολογία, πάνω από Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα. Η Βαλένθια θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όμως κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα έχει εύκολο έργο. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από τρεις σερί νίκες και με ρεκόρ 7-2 είναι στην πρώτη θέση, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ίσως αποδειχθεί θετική για την Βαλένθια για να επιστρέψει στις επιτυχίες και απόψε στην έδρα της μπορεί να νικήσει τον εσχάτως καλό αλλά σίγουρα ασταθή Ολυμπιακό. Παράλληλα, ποντάρει και στην πολύ καλή άμυνα που έχει μπροστά στο κοινό της.

Σε φόρμα η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις, με το παιχνίδι της Μπασκόνια με την Φενερμπαχτσέ, όπου επιλογή μας είναι το Μπασκόνια +2.5 σε απόδοση 1.90. Αν και δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο, έχοντας ηττηθεί και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, πλέον η Μπασκόνια “τρέχει” ρεκόρ 4-5, με τις νίκες που πήρε κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις και Ερυθρό Αστέρα. Απόψε, θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση για να πάρει τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ, η οποία και παίζει όσο χρειάζεται με σκοπό να κερδίσει. Μετά το διπλό στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα (81-85), η Μπασκόνια θα κάνει τα πάντα για να πάρει ακόμη μια νίκη. Επομένως πάμε με το Μπασκόνια +2.5, το οποίο έχει και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it