Search

Πολύ κοντά στα ημιτελικά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά το “καθαρό” σκορ πρόκρισης επί της Ελπίδας Σαπών!

Με 3-0 επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της Ελπίδας Σαπών, στον χθεσινό πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό και ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν πιο απειλητικά το παιχνίδι, όμως η Δόξα, όπως αναφέρει και στο ρεπορτάζ του ο Βασίλης Μανδράου από τον Παρατηρητή, κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και ανεβάζοντας την απόδοσή της, πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 1-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Εμμανουήλ στο 47′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μια αψιμαχία που είχε με τον Μαυράκη και έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα για το τελικό 3-0.

Η Ελπίδα Σαπών απείλησε για πρώτη φορά στο ματς μόλις στο 2′ με το σουτ του Νεαζή Αλή που πέρασε άουτ, ενώ στο 6′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βαγγέλης Καραθανάσης πέρασε τον Κορωνάκη και πλάσαρε, με τον Μίλλερ όμως να απομακρύνει πάνω στην γραμμή. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν για πρώτη φορά απειλητικοί στο 19′ όταν ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, διορθώνοντας όμως το “λάθος” του λίγο αργότερα, αφού στο 24′, περνώντας και τον Ποιμενίδη πλάσαρε για το 1-0. Τελευταία αξιόλογη στιγμή για το πρώτο ημίχρονο στο 41′ με τον Κορωνάκη να αποκρούει το σουτ του Πάλι μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, επιδόθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο, απειλώντας αρχικά στο 54′ με το σουτ του Κούτρα και στο 55′ με τον Ανδρέου που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ποιμενίδη. Στο 60′ το σουτ του Χατζήπαπα απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ελπίδας και πέντε λεπτά αργότερα ο Πανουργιάς θα χάσει τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τον Ποιμενίδη να σώζει την εστία του. Στο 80′ όμως, ο Κούτρας με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 85′ ο Πανουργιάς παρ’όλο που νικήθηκε αρχικά από τον Ποιμενίδη στην εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έφτασε πρώτος στην επαναφορά της μπάλας και σκόραρε για το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Μπαλάφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος (38′ Λεφής), Τσορτανίδης (38′ Χατζήπαπα), Μίλλερ, Πλασταράς, Γάιδας, Κούτρας, Ανυφαντάκης, Σαμαράς, Ανδρέου (64′ Πανουργιάς), Μαυράκης (50′ Κρασσώνης).

Ελπίδα Σαπών (Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Εμμανουήλ, Μπαμπούρης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Νεαζή Αλή, Κασιώτης, Πάλι, Καραθανάσης Ε. (74′ Κουδούνης), Σωμαράκης.

 

Share it