Search

Ντεμπούτο με την φανέλα του Εργοτέλη για τον Θανάση Κυριαλάνη, νίκη και δεύτερη θέση για Παναιτωλικό!

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα του Εργοτέλη, πραγματοποίησε ο Κομοτηναίος Θανάσης Κυριαλάνης, στην αναμέτρηση των Κρητικών κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Αγρινίου πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 15’λεπτά(60-74) κατάφερε το δύσκολο 0-1 του πρώτου μέρους να το μετατρέψει σε θρίαμβο, ενώ το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 89′ σε ένα ματς όμως που η ομάδα της Κρήτης φάνηκε μετά το 0-2 να πετά λευκή πετσέτα.

Παρά την βαριά ήττα τόσο ο Κυριαλάνης όσο και η ομάδα της Κρήτης δεν ήταν τόσο κακή και όσο ήταν μέσα στο ματς ήταν απειλητική. O 18χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θυμίζουμε πως μετακόμισε το καλοκαίρι στους Κρητικούς απο την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ οπού είχε βρεθεί μετά την διάλυση του Πανθρακικού με την φανέλα οποίου είχε πραγματοποιήσει 5 εμφανίσεις σε Football League και Κύπελλο.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός κλείδωσε την πρόκριση σου ως δεύτερος πίσω απο  την Ξάνθη και έγινε η 15η ομάδα που προκρίνεται στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τους Ξάνθη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα, ΟΦΗ, Πλατανιά, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα.

Share it