Search

Στο πλευρό της Ξάνθης και στις Σέρρες οι Xanthifans!Το ευχαριστώ στους Σερραίους

Σε αντίθεση με το “μπλόκο”της Α.Δ. Ιωαννίνων  η αντίστοιχη των Σερρών δεν είχε κανένα θέμα στο να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου των Σερρών οι φίλαθλοι της ξανθιώτικης ομάδας.

Οι Xanthifans βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και υποστήριξαν με θέρμη την ομάδα της Ξάνθης βοηθώντας την να κερδίσει με 2-1 και να πάρει με άνεση την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενώ στο τέλος οι παίκτες της ομάδας έσπευσαν στους ξανθιώτες φιλάθλους για να τους χειροκροτήσουν για την συμπαράσταση τους, με τους οπαδούς της Ξάνθης να δίνουν το σύνθημα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να τονίσουμε και το καλό κλίμα που υπήρχε στις εξέδρες, άλλωστε οι οπαδοί της Ξάνθης και  αυτοί των Σερρών έχουν άριστες σχέσεις.

Στην ανάρτηση τους για το ματς οι Xanthifans έγραψαν:

Συνεχίζει την πορεία της η ΑΟΞΑΡΑ μας και στο Κύπελλο. Με κέρδος τα νέα παιδιά έδειξε πόσο σοβαρή ομάδα και χωρίς απώλειες πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Χθες μέλη μας ήταν στις Σέρρες και είδαν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών μας χειροκροτώντας στο τέλος την πρόκριση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε κάθε παιχνίδι, προπονητής και παίκτες παρουσιάζονται σοβαροί, τιμώντας την φανέλα που φορούν. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί το…. Σάββατο!!!

ΥΓ! Ευχαριστούμε πολύ τους Σερραίους φίλους μας για την άψογη φιλοξενία στην πόλη και το γήπεδο και υποσχόμαστε να τους την ανταποδώσουμε!!!! Ευχαριστούμε επίσης και τους φοιτητές – οπαδούς της ΑΟΞΑΡΑΣ που χθες ήταν εκεί….μαζί μας!

Share it