Search

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον ΠΑΟΚ Ποντιακού (photos)

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Ποντιακού Αλεξανδρούπολης Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για προπονητές αλλά και γονείς.

Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ ΠΑΟΚ Academy κάθε χρόνο βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους αθλητές και φυσικά με όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του προσπαθεί για την υγιή και σε στέρεες βάσεις ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον νομό Έβρου. Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση ήταν και η διοργάνωση Σεμιναρίου Α΄ βοηθειών από εξειδικευμένους ανθρώπους του ΕΚΑΒ ώστε τόσο οι προπονητές αλλά και γονείς να γνωρίζουν πώς να παρέχουν αυτή την τόσο σημαντική βοήθεια σε αθλητές που πιθανόν αντιμετωπίσουν κάποιο τραυματισμό ή κάκωση αλλά και σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη στην καθημερινή μας ζωή.

Το Σεμινάριο παρουσίασαν οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. κ.κ. Τσατσακουλιας και Κεσσάτης τους οποίους το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας για την τόσο φιλική και διδακτική παρουσίαση τους. Η συμμετοχή στο Σεμινάριο ήταν Δωρεάν και θα δοθεί Πιστοποίηση σε όσους το παρακολούθησαν και φυσικά ο Σύλλογος απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους συλλόγους με τμήματα υποδομής όσο και στον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου.

Share it