Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 γκολ, 1 ισοπαλία, 4 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου σε 6 ματς, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Η Βιστωνίδα Κοπτερού είναι αυτή που οδηγά πλέον την κούρσα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ασώματους. Με νίκες συνέχισαν Ηρακλής Σαπών, ΑΟ Φαναρίου και Ατσάλι Αρχοντικών και ΑΣ Αγιοχωρίου ενώ δεν διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και τον Αετό Μίσχου.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-Αετός Μίσχου (δεν διεξήχθη)

Με την “απαγορευμένη” φανέλα της επέλεξε να αγωνιστεί η ΠΑΕ Ποντίων στον αγώνα με τον Μίσχο, με τον ρέφερι της αναμέτρησης ωστόσο να αρνείται να σημάνει την έναρξη, αν δεν άλλαζαν φανέλα οι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ και μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί επίσημη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για την τύχη της αναμέτρησης. Κατά πάσα πιθανότητα η τιμωρία της Ποντιακής ομάδας θα έιναι η ίδια, η οποία θα σημάνει και την, προσωρινή, αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Ηρακλής Σαπών-Φιλία Κομοτηνής 2-1

Ο Ηρακλής Σαπώναναδείχθηκε νικητής με 2-1 κόντρα στην ομάδα της Φιλίας, σε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στις αρχές του παιχνιδιού με το τέρμα του Αδέμ Αχμέτ. Ο Ηρακλής ωστόσο αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 35′ με τον Αραμπίδη. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Ντατίδης στο 42′.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Πόντος Κομοτηνής 6-1

Μια εύκολη νίκη κατέκτησε η ομάδα του Αγιοχωρίου που επικράτησε με 6-1 του Πόντου Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς και το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Κομοτηνής ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Σεϊτίδη.

ΑΟ Φαναρίου-Ελπίδες Κομοτηνής 3-1

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Φαναρίου η οποία επικράτησε με 3-1 των Ελπίδων Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα από την κεφαλιά του Οδυσσέα Τσατσαρίδη, με τις Ελπίδες όμως να ισοφαρίζουν στις αρχές του δευτέρου μέρους σε 1-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην συνέχεια και αφού πέτυχαν το 2-1 με τον Αθανάσαρο, σημείωσαν το τελικό 3-1 με τον Νίκο Νταναδά, ο οποίος σκόραρε στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που είχε.

ΑΟ Μύστακα-Ατσάλι Αρχοντικών 2-6

Μία σημαντική και ταυτόχρονα εύκολη, όπως μαρτυρά το σκορ, νίκη κατέκτησαν τα Αρχοντικά. Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος, όταν και προηγούνταν με 1-4. Ο Χαντζή Ρετζέπ έκανε το 0-1, ο Φεΐζ Ριτβάν το 0-2 ενώ ο Μουσταφά Μουσταφά με δύο δικά του γκολ έγραψε το 0-4, πριν μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-4. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μύστακας κατάφερε να μειώσει και άλλο το σκορ, όμως ο Μουσταφά Μουσταφά πετυχαίνοντας χατ-τρικ και ο Τιρνάζ Ριτβάν έγραψαν το τελικό 2-6.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Υφαντών 2-0

Μιά εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Βιστωνίδα Κοπτερού που είναι πλέον πρώτη στην βαθμολογία. Αμφότερα τα δύο τέρματα των γηπεδούχων που είχαν την υπεροχή, πέτυχε ο Μπίνμπασι Αλή.

Ένωση Ασωμάτων-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-0

Στην λευκή ισοπαλία έμειναν Ένωση Ασωμάτων και Πανθρακικός στο μεγάλο ντέρμπυ της 9ης αγωνισικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν πολλές μεγάλες ευακιρίες να πετύχουν ένα τέρμα που θα καθόριζε και το ματς, αλλά ο Ματθαίου κράτησε απαραβίαστη την εστία του και η ομάδα του κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Share it