Search

Εύκολη νίκη επί του Αιγνιακού με πολλές αλλαγές απο τον Λουτσέσκου και το μυαλό στην…Ξάνθη για τον ΠΑΟΚ!

Θέμα πρόκρισης δεν υπήρχε, ούτε καν θέμα νίκης καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Τελικά ο Δικέφαλος έφτασε δια περιπάτου στο… εκτός έδρας 5-0 επί του Αιγινιακού με τους Λημνιό, Ελ Καντουρί να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Βασικός ξεκίνησε ο 16χρονος Βρακάς.

Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του το metrosports κριτική δεν χρειάζεται για τον αγώνα που έμοιαζε περισσότερο σαν δυνατή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ και επέτρεψε στον Λουτσέσκου να δοκιμάσει παίκτες αλλά και να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του. Σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστο ενδιαφέρον όσον αφορά το αποτέλεσμα, απέκτησε χάρη στη συμμετοχή των παικτών που δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής με την παρουσία του 16χρονου Βρακά να είναι το κερασάκι.

Η ταυτόχρονη παρουσία τους, όμως, στην ενδεκάδα επηρέασαν και την απόδοση του ΠΑΟΚ με την έλλειψη ομοιογένειας να οδηγεί σε αρκετά λάθη. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Δικέφαλος κατάφερε γρήγορα να προηγηθεί με τον Λημνιό να κάνει το 0-1 με σουτ στην κίνηση στο 6′. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μαζί με τον Πέλκα ήταν και αυτοί που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο προσφέροντας… ενέργεια στην ομάδα τους χωρίς ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες να ακολουθούν το ρυθμό τους.

Εξίσου αποτελεσματικός ήταν ο ΠΑΟΚ και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 53’ μετά τη δεύτερη ασίστ του Πέλκα στο παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι Μακ, Ελ Καντουρί και Κάτσε και παραδόξως η ομάδα του παρά το 0-2 διατήρησε… αυξημένη διάθεση για να σκοράρει.

Στο 67’ ο Πρίγιοβιτς έκανε το 0-3, τέσσερα λεπτά μετά ο Ελ Καντουρί το 0-4 και στο 82′ ο Σάχοφ με κεφαλιά το 0-5. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ μιας εύκολης νίκης του ΠΑΟΚ που στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης,Γκατζολάρι (64′ Ζούρκος), Δωματάς, Παπαδόπουλος (69′ Τσολακίδης), Ντόγος (55′ Φουρτζίου), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο (56′ Κάτσε ), Λημνιός, Πέλκας (61′ Πρίγιοβιτς ), Βρακάς (64′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

Share it