Search

«Πέταξαν» για το παγκόσμιο του Μεξικό με την Εθνική οι Μιχαλεντζάκης & Καρυπίδης

Για το Παγκόσμιο του Μεξικό αναχώρησαν οι Εβρίτες Παραολυμπιονίκες Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης.

Πριν την αναχώρηση τους, μαζί με την ελληνική αποστολή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους ΟΠΑΠ, Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για επιτυχίες και διακρίσεις.

O χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, δήλωσε: «Όλη η ομάδα θα προσπαθήσει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να φέρουμε όσες πιο πολλές διακρίσεις μπορούμε».

Εκτός από το πρωτάθλημα κολύμβησης στο Μεξικό διοργανώνεται και το παγκόσμιο άρσης βαρών, με τον παραολυμπιονίκη της άρσης βαρών σε πάγκο Κωνσταντίνος Δήμου να αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω το Μεγάλο Χορηγό της Ομοσπονδίας, ΟΠΑΠ, που μας βοηθάει να συμμετέχουμε σε αυτούς τους αγώνες. Ελπίζω να τον έχουμε πάντα δίπλα μας, για όσα χρόνια μπορεί ακόμη να μας στηρίζει και να μας βοηθά να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας».

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Μέξικο Σίτι από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου 2017, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι εξής 14 αθλητές: Δημήτρης Καρυπίδης, Ιωάννης Κωστάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνιος Τσαπατάκης, Γεράσιμος Λιγνός, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γιώργος Σφαλτός, Ευθυμία Γκουλή, Απόστολος Τσαούσης, Γιώργος Καπελλάκης και Μαρία Τσάκωνα.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο θα διεξαχθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου 2017 και θα συμμετέχουν οι εξής 6 αθλητές: Δημήτρης Μπακοχρήστος, Αναστάσιος Μπάος, Κωνσταντίνος Δήμου, Νικόλαος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης.

 

Share it