Search

Οι δηλώσεις Ράσταβατς και Αμανατίδη μετά το διπλό πρωτιάς της Ξάνθης στις Σέρρες!

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας και την επίτευξη του στόχου της νίκης, εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου στο γήπεδο των Σερρών αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς,

Διαβάστε τι είπε και ο τεχνικός της Ξάνθης: «Για εμάς ήταν μία σημαντική στιγμή αυτό το ματς, γιατί πετύχαμε κάποια γκολ, συνεχίζουμε στην επόμενη φάση και αφήσαμε κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Είμαι ικανοποιημένος που πετύχαμε τους στόχους μας. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς σε όλη την διάρκεια και νομίζω το πετύχαμε. Ο Πανσερραϊκός μας έδειξε την ποιότητα του. Σε κάποιες στιγμές οπισθοχωρήσαμε και καταφέρανε να σκοράρουν. Είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτό συνέβη μετά το 80΄, οπότε διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Καλή επιτυχία στον αντίπαλο»

Απο την πλευρά του ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως πρέπει να μειωθούν τα λάθη και να αποκτήσει μεγαλύτερη συγκέντρωση η ομάδα για να τα πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Αποχαιρετούμε τον θεσμό του Κυπέλλου με μία πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είπαμε πως απέναντι σε αυτές τις ομάδες αν θες να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις μηδενικά λάθη, να έχεις τύχη και ενθουσιασμό. Εμείς είχαμε διάθεση, οι παίκτες στάθηκαν καλά, αλλά από την άλλη είχαμε μία καλή ομάδα, ήξερε τι ζητούσε, εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη μας, έβαλε ένα γκολ που μέτρησε στην ψυχολογία, αλλά παρόλα αυτά οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν πάλι και το έκαναν. Νομίζω ότι φύγαμε με μία καλή προσπάθεια από τον θεσμό. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και σε συνδυασμό με ένα παραγωγικό παιχνίδι που κάνει ο Πανσερραϊκός να διακριθούμε στον θεσμό που μας ενδιαφέρει».

Photo Credit: Serressport.gr

Share it