Search

Ανατροπή και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για Ερμή Μάνδρας, στην κορυφή των σκόρερ ο Αχμέτογλου της Κεντητής!(+pic)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Λαμπριανίδη που πέτυχε δύο τέρματα, ο Ερμής Μάνδρας ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-2 την Κεντητή σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Απο τα καλύτερα παιχνίδια της αγωνιστικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Μάνδρας, με τον Ερμή και την Κεντητή να προσφέρουν πέρα απο τα 5 γκολ και πολύ ωραίο θέαμα, σε αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι προερχόμενοι απο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ζυγό, μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ άνοιξαν το σκορ χάρις τον αρχισκόρερ της ομάδας Αμέτ Αχμέτογλου. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν σχετικά άμεση και μετά απο 2-3 καλές στιγμές κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 29′ με τον Λαμπριανίδη, με το 1-1 να είναι και  το σκορ ημιχρόνου παρά τις καλές στιγμές που έχασαν και οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και αφού πήραν το προβάδισμα με τον Λαμπριανίδη στο 63′,  κατάφεραν τρία λεπτά αργότερα με τέρμα του Τάσου Καρακάση να κάνουν το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο πίεσαν και στο 78′ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Αμπατζή σταμάτησε με το χέρι το σουτ του Ρεασήτογλου Ενίς, μια φάση που έφερε την αποβολή του παίκτη της Μάνδρας ενώ μετά την εντολή για επανάληψη στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Αχμέτογλου ήρθε και η αποστολή για τον Αλατζά φέρνοντας ξανά αριθμητική ισορροπία, όπως η πρώτη έτσι και η δεύτερη εκτέλεση ήταν εύστοχη απο τον Αμέτ Αχμέτογλου που μείωσε σε 3-2, ενώ παράλληλα έφτασε τα 8 τέρματα που τον φέρνουν στην κορυφή των σκόρερ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Μάνδρας να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να πιάνει στους 5 βαθμούς την Κεντητή. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Δρακίδη.

Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ερμή που έχοντας μπροστά του ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στο Κουτσό έχει την ευκαιρία να γεμίσει μπαταρίες και με καλή ψυχολογία να μπει στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου. Να αφήσει πίσω την ήττα θέλει η ομάδα του Νιχάτογλου με την Κεντητή να έχει μπροστά της ακόμη ένα ντέρμπι παραμονής καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕ Ξάνθης.

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ(Β. Κωνσταντινίδης): Καραπάνος, Αμπατζή, Σογκάνι, Ξυπνητός, Καρακάσης Ε., Κουμουλίδης, Σίμος, Καρακάσης Τ., Γκοζντάρι, Λαμπριανίδης, Κουρού

ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτογλου): Σιακίρογλου, Καρά Οσμάν, Αλατζά, Ιζέτογλου, Ραμαδάν, Μιλαχίμογλου, Γιουσούφογλου, Ισμέτογλου, Ρασήτογλου, Αχμέτογλου, Τεφίκογλου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it