Search

Ένα χρυσό μετάλλιο και πολύ καλές εμφανίσεις για Εθνικό στη Σίνδο

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η επιτραπέζια αντισφαίριση της Αλεξανδρούπολης στο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου, όπου συμμετείχαν 215 αθλητές/-τριες απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Ηλίας Σταματόπουλος του ΜΓΣ Εθνικού κατόρθωσε μετά από πάρα πολλά αργυρά και χάλκινα μετάλλια να προσθέσει ένα κύπελλο και ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του. Έξι αγώνες χρειάστηκε να δώσει (χωρίς να χάσει ούτε 1 σετ) για να μπει στην πολυπόθητη 4άδα της κατηγορίας παίδων. Από ‘κει και έπειτα η σκληρή προπόνηση που κάνει τον τελευταίο καιρό, η ηρεμία τις κρίσιμες στιγμές, το πάθος του και η φοβερή κερκίδα των συμπαικτών και φίλων του, τον έκαναν να πραγματοποιήσει την υπέρβαση και να κερδίσει κατά σειρά το Νο 2 και το Νο 1 φαβορί των αγώνων.

Επίσης, στην κατηγορία παίδων είχαμε πολύ καλά πλασαρίσματα, αφού Γιάννης Παπαδόπουλος και Κίμωνας Μήτκας κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η και 8η θέση, αντίστοιχα, ανάμεσα σε 67 αθλητές. Οι προπονητές Ανδρέας Νικολακάκης, Άγγελος Τσίμας, Παναγιώτα Μούρου, Δάφνη Δεληγίαννη, Παύλος Τελόπουλος, όπως και η διοίκηση (Δημήτρης Κυραδενίδης) έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα από τη μεγαλύτερη αποστολή (22 στον αριθμό) αθλητών και αθλητριών που συμμετείχε στο τουρνουά και ήταν οι εξής:

Νικηφόρος Μύρος, Φίλιππος Τσίτσιος, Γρηγόρης Καραγιάννης, Νίκος Μαρασλής, Πρόδρομος Γκογκάκης, Νίκος Μηχανικός, Χρήστος Μπανταλίδης, Γιάννης Πιστόλας, Νίκος και Γιώργος Κάλλιας, Βαγγέλης Δερνεξής, Μάριος Δελάκης, Μανώλης Ζεϊμπέκης, Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Φίλιππος Παπαχρήστου, Φάνης Μήτκας, Άννα Μήτκα, Αμαλία Γκογκάκη και Σιμέλα Βούζη.

Share it