Search

Έμειναν στο μηδέν Ένωση Ασωμάτων και ΑΠΣ Πανθρακικός!

Ένωση Ασωμάτων και ΑΠΣ Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο πλαίσιο της 9ης αωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έλεγχαν τον αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευακιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Βέβαια στο παραπάνω συνέβαλε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ματθαίου, ο οποίος με τις σημαντικές του επμβάσεις κράτησε το μηδέν, ενώ η ομάδα του βελτίωσε σαφώς την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της νίκης.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 11′ το σουτ του Αμέτ έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 22′ ο Παλτζή δεν μπόρεσε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση απέναντι από τον Ματθαίου. Στο 27′ ένα σουτ του Κολούκ Χασάν απόκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας των πρασινών, οι οποίοι απείλησαν για μοναδική φορά στο πρώτο μέρος, στο 39′ με το σουτ του Γεωργουσόπουλου που πέρασε λίγο άουτ.

Η Ένωση Ασωμάτων έχασε άλλες δύο μοναδικές ευακιρίες στο δεύτερο μέρος να ανοίξει το σκορ, αλλά πρώτα ο Παλτζή στο 47′ και έπειτα ο Αμέτ στο 77′ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ματθαίου, ο οποίος έσωσε και πάλι την ομάδα του. Τελευταία αξιόλογη στιγμή στο ματς στο 89′ σε ένα κόρνερ του Πανθρακικού, όπου δεν κατάφερε κανείς να πραγματοποιήσει την τελική προσπάθεια, με την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιώτζιος που είχε για βοηθούς τους Καραγιάννη και Γαρδικιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ένωση Ασωμάτων (Μεμέτ Οζτζιάν): Ταουσάν, Μπαλτσή(46′ Χαραλαμπίδης Δ.), Σαλήχ, Μεμέτ, Αμέτ Ι., Μουσταφά(76′ Χασάν), Αμέτ Σ., Ιμπραήμ, Παλτζή, Χάτζογλου, Κολούκ Χασάν(63′ Χαραλαμπίδης Ι.)

ΑΠΣ Πανθρακικός (Κυριαλάνης): Ματθαίου, Ντάβανος, Μούζας, Τσιπλακίδης(55′ Αφεντουλίδης), Μπαξεβανίδης, Τσάμι(67′ Δημόπουλος), Γιάζος, Αλεξόπουλος, Γεωργουσόπουλος(49′ Δελής), Γρηγοριάδης, Χατζηιωαννίδης(79′ Ανδρέου)

Share it