Search

Photos: Μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας Αναγέννηση Παγουρίων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής! Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους!

Σε ένα ματς με δραματικό φινάλε, Αναγέννηση Παγουρίων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Μετά από έναν αρκετά ισορροπημένο αγώνα, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που ουσιαστικά έχουν τον ίδιο στόχο στη σεζόν, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ που είχαν υποστεί στο τέλος του ημιχρόνου και αφού παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να κερδίσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην προ-τελευταία φάση του παιχνιδιού, πληρώνοντας τους αντιπάλους τους με το ίδιο νόμισμα.

Δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα από τον κύριο Κακουλίδη, ο Κοκολάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ όμως ο ρέφερι θεώρησε πως δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και συνέχισε τον αγώνα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος. Πολλά ήταν τα παράπονα της Αναγέννησης τόσο για την φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, στην οποία θεωρούν πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή, όσο και για την στιγμή της ανατροπής του Κοκολάκη, όπου θεωρούν πως υπάρχει παράβαση. Μάλιστα μέσα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού, αποβλήθηκε και Πολυμένωφ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, σημειώθηκε στο 5′ όταν ο Τζικάκης πραγματοποίησε εκπληκτική διπλή επέμβαση σε δύο συνεχόμενα σουτ του Μουρατίδη από κοντινή απόσταση. Στο 12′ το σουτ που επιχείρησε ο Χατζίδης, απομάκρυνε με τις γροθιές ο Μαγδαληνός, ενώ σε μια παρόμοια φάση στο 40′, σε νέο σουτ του παίκτη του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο γκολκίπερ της Αναγέννησης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του. Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44′, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μουρατίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πάσαρε δίπλα του στον επερχόμενο Σαρακατσάνη και εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη, με ένα σουτ του Αχμέτ Ονούρ στο 65′ , που απόκρουσε ο τερματοφύλακας των Παγουρίων. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Χατζίδη να βγαίνει τετατέτ, όμως το τελείωμά του δεν ήταν ιδανικό, με τον Μαγδαληνό να διώχνει την μπάλα κόρνερ, ενώ στο 77′ ήταν η σειρά του Τζικάκη να κάνει άλλη μια μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Μακρή, από την εκτέλεση φάουλ του Πολυμένωφ. Στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού και μετά από γέμισμα, ο Καπλανίδης ήταν αυτός που απόκτησε την κατοχή της μπάλας και με πλασέ ισοφάρισε, στο τελικό 1-1, σκοράροντας απέναντι στην προηγούμενή του ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Κακουλίδης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Τσιαβδαρίδη. Αμφότερες οι δύο τελευταίες φάσεις, που ουσιαστικά έκριναν και το παιχνίδι, είναι αρκετά δύσκολες. Στην μεν πρώτη, του τέρματος του ΠΑΟΚ όπου και το οπτικό πεδίο δεν ήταν καθαρό, ο δεύτερος βοηθός κύριος Τσιαβδαρίδης έδειξε αμέσως την σέντρα, υποδεικνύοντας το γκολ, ενώ στην δε ανατροπή του Κοκολάκη, η φάση ήταν πιο ξεκάθαρη και ο κύριος Κακουλίδης, που ωστόσο είχε ξεκάθαρη άποψη αφού ήταν κοντά, ίσως και να μπορούσε να υποδείξει πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεχμέτ Μεχμέτ): Μαγδαληνός, Ασλαμαζίδης, Τσόγιας, Πολιτίδης, Χριστακάκης, Μπουρλόκας (65′ Κουρκουλής), Πολυμένωφ, Κεφής, Μουρατίδης (88′ Σιδηρόπουλος), Σαρακατσάνης (60′ Κοκολάκης), Μακρής.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Σάββας Ισαακίδης): Τζικάκης, Αλεξίου, Αχμέτ Ονούρ, Χουσεΐν Ανούλ (46′ Νίτας), Μουμίν Μερτ, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλίδης (46′ Καπλανίδης), Μολλά Χουσεΐν, Χατζίδης, Κελεσίδης, Κυρατζής (70′ Χασάν Τζεϋλάν).

Share it