Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Απόλλων Ξάνθης και Εχίνος Σπορ

Μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τον Εχίνο Σπόρ, έχασε ο Απόλλωνας Ξάνθης που προηγήθηκε είχε ευκαιρία να φτάσει στη νίκη όμως ένα αρκετά τυχερό γκολ στο 76′ του στέρησε την χαρά της νίκης.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο ματς, έχοντας τις στιγμές τους χωρίς όμως κάτι το πολύ σημαντικό. Εν αντιθέσει με την επανάληψη που έγινε πολύ καλύτερο ματς με πολλές φάσεις, ένα δοκάρι και δύο γκολ. Στο 53′ μετά απο σέντρα απο τα δεξιά ο Μανώλης Κυρκούσης με υπέροχο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζώη για το 1-0 του Απόλλωνα. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσουν το ματς όμως ο Μπαζοίδης δεν βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι “αφυπνίστηκαν” και έγιναν πιο επιθετικοί πίεσαν για το γκολ, προειδοποίησαν τους αντιπάλους τους με το οριζόντιο δοκάρι στην προβολή του Χατζηχασάνογλου στο 71′, και εν τέλει έφτασαν στην ισοφάριση στο 76′ μετά απο εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα που είδε την μπάλα να περνά απο πάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν δημιούργησαν 2-3 πολύ καλές στιγμές όμως ο Ζώης και η άμυνα του είχαν εξαιρετικές αντιδράσεις απέναντι στους παίκτες του Απόλλωνα που επιτίθονταν κατά κύματα.  Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ερκάν Κουράκ στο 79” και ενώ είχε γίνει αλλαγή λίγο νωρίτερα για καθυστέρηση ι ενώ καθόταν στον πάγκο της ομάδας του. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Τσεκμέ και Πασχαλίδη

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία, και τέταρτη στο πρωτάθλημα, για την ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης που έφτασε τους 13 βαθμούς και  την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην Θαλασσιά κόντρα στην Αναγέννηση. Απο την άλλη η ομάδα του Εχίνου που βρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της ανέβηκε στους 15 βαθμούς και την πέμπτη θέση και πλέον στρέφει την  προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι με την Ασπίδα στο γήπεδο του Εχίνου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου): Φιλτανίδης, Αραβίδης, Αβραμίδης, Μπαϊρακταρίδης, Παρσαντανιάν, Μπαζοίδης, Κυρκούσης, Δουμπενίδης, Μαρκοσιάν(83′ Μαυρίδης), Κατσιλίδης, Χότζα(68′ Ιγιαννίδης)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ): Ζώης, Μποασί, Τσακίρ Τζέμ(68′ Καβάζ Μεμεμεταλή), Κουράκ, Τζομιάδης, Καδρή(77′ λ.τρ. Αχμετσίκ), Μιχαηλίδης, Χουσμέν Χαμδή, Γεωργιάδης, Χότσκα(90′ Οσμάν), Χατζηχασάνογλου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Share it